LIVE FORMULE 1. Géén pole voor Max Verstappen in Zandvoort, Norris is sneller in de kwalificaties

De zomerstop van de Formule 1 is op zijn einde gekomen en dat betekent dat de twintig F1-piloten naar Zandvoort trekken. Alle ogen zijn gericht op Max Verstappen (26), die in zijn thuisland een sterke prestatie hoopt neer te zetten door op Zandvoort voor de vierde keer te winnen. Maar hij zal het allesbehalve cadeau krijgen, zo bleek ook in de kwalificaties. Lando Norris pakte namelijk de pole. 

Meer krantenkoppen in België

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische rivale Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten op zijn socialemediaplatform Truth Social.

Lees meer »

Zesde editie Highlight Festival klokt af op 12.500 bezoekers

Met 9.000 bezoekers op zaterdag en 3.500 bezoekers op vrijdag blijft Highlight Festival al zes edities op rij groeien. Medeorganisator Lennert Vintevogel is dan ook een tevreden man, ook over de keuze om geen waarborg te vragen voor herbruikbare bekers. “We doen dat omwille van de trakteercultuur in de Westhoek”, zegt Lennert.
The post Zesde editie Highlight Festival klokt

Lees meer »

Vital Borkelmans veroordeeld voor rijden onder invloed in Knokke-Heist

Ex-profvoetballer Vital Borkelmans (61) is door de Brugse politierechter voor rijden onder invloed veroordeeld tot vijftien dagen rijverbod en 1.600 euro boete, waarvan 600 euro effectief. Nog voor de ademtest gaf de voormalige assistent-bondscoach toe dat hij te veel gedronken had.
The post Vital Borkelmans veroordeeld voor rijden onder invloed in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extinction Rebellion ontrolt spandoek tegen het aanmeren van cruises naar Zeebrugge

Vijf klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben maandagnamiddag actie gevoerd aan de Rederskaai in Zeebrugge. Ze ontrolden een spandoek, met de vermelding dat cruisetoeristen niet welkom zijn wegens de zware ecologische voetafdruk van cruiseschepen.
The post Extinction Rebellion ontrolt spandoek tegen het aanmeren van cruises naar Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeente koopt watertank van 6.000 liter

Het gemeentebestuur van Beernem investeerde in een watertank van 6.000 liter en een sproeiarm om de groene zones in de gemeente op een milieuvriendelijke manier te bewateren. “Door de beweeglijke sproeiarm gaat er minder water verloren. Zeker in lange droge periodes is dit belangrijk, maar eigenlijk is het in elke periode van het jaar belangrijk
The post Gemeente koopt

Lees meer »

Ex van Steven Van Herreweghe huwde met Flip Kowlier: “Ik kom goed overeen met hem en Katrien”

‘Hoeveel mensen plassen tijdens het douchen?’ Het zijn vragen die Steven Van Herreweghe (46) voorlegt aan bekende Vlamingen in zijn nieuwe programma ‘Enquêtebureau’. Typische clichés worden aan diggelen geslagen of nét bevestigd. Maar welke vooroordelen wil Steven over z’n eigen (liefdes)leven doorprikken? “Bij die persoonlijke onthulling staarde het publiek me aan.”

Lees meer »