LIVE ASTON VILLA-ARSENAL (18u30). Onana en Tielemans starten in de basis, Trossard moet vanop de bank toekijken

In de Premier League staat er met Aston Villa-Arsenal een aantrekkelijke affiche op het programma. Met Amadou Onana en Youri Tielemans bij de thuisploeg en Leandro Trossard bij de Gunners kunnen er bovendien maar liefst drie Rode Duivels in actie komen. 

Meer krantenkoppen in België

Beugnies Les Chocolats en V-Chocolatier by Sweertvaegher opnieuw opgenomen in Gault&Millau Chocolatier

Gault&Millau maakt voor de negende keer een selectie van de beste chocolatiers bekend. Sinds het begin van de uitgave staan V-Chocolatier by Sweertvaegher in de ‘Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg 2025’-gids en Beugnies Les Chocolats uit Marke voor een zesde jaar op rij. “Hartelijk dank aan ons team voor de inzet en aan Gault&Millau Belgium voor de erkenning. Let’s

Lees meer »

‘Dankzij’ crash met auto ontdekt Xana (22) dat ze lijdt aan erfelijke aandoening: “In het ziekenhuis vonden ze mijn verhaal opmerkelijk”

Ze reed rond op de Brugse Steenweg in Blankenberge en toen werd het zwart. Xana Baert (22) was zaterdag betrokken bij een bizar verkeersongeval. Nu blijkt dat ze waarschijnlijk het bewustzijn verloor door een longembolie, maar ondertussen werd ze ook het slachtoffer van online haat. “Ik hoop dat sommige mensen nu twee keer nadenken.”

Lees meer »

Comeback van Cuesta na tien jaar zorgt weer voor opmerkelijke kunst in Tielt

Cuesta is terug. Op verschillende locaties in Tielt is de opbouw van acht kunstwerken deze week van start gegaan. En wie zich de vorige edities herinnert, weet dat het allesbehalve een klassieke ‘beeldenroute’ wordt. Zo komt straks in de Tramstraat een levensgrote kopie van de ajuinvormige spits van de Hallentoren. “Dat werk is een knipoog naar de fusie”, weet curator

Lees meer »

Nepagenten stelen miljoenenlading cocaïne van beruchte Taghi-groep: drugsroof veroorzaakt spanningen in crimineel circuit

Het Antwerpse parket is een bende nepagenten op het spoor die grote drugsladingen steelt van andere criminele organisaties. De bende zou twee weken geleden in Kemzeke een transport van de beruchte Taghi-groep uit Nederland hebben overvallen. Daarbij zou 1.400 kg cocaïne zijn geroofd. De drugsroof zorgt voor enorme spanningen in het criminele circuit.

Lees meer »

“Guy, ik zou je graag ontmoeten”, schreef Kamala Harris me vanochtend. Waarom stuurt ze zulke mails?

“Ik heb geen persoonlijke relatie met de Democrate die voor het Amerikaanse presidentschap strijdt”, geeft onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden toe. “Maar toch stuurt ze me berichten alsof we elkaar kennen. Tot acht keer per dag.” Hij legt uit waarom hij zulke mails ontvangt en of andere kandidaten net hetzelfde doen. En hij ging te rade bij een Vlaming die

Lees meer »

IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld

Op zondag 15 september is er de 24ste In Flanders Fields Marathon. Er is zowel een halve, als een volledige marathon. Alles samen goed voor 500 deelnemers uit alle hoeken van de wereld.
The post IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Broers Teo en Leo leren Bruggeling hotdogs eten: “Een gat in de markt”

In de Noordzandstraat 94, pal in de uitgaansbuurt ‘t Zand, gingen de broers Leo en Teo Demets van start met Top Dogs, een takeaway voor liefhebbers van hotdogs. “In het buitenland, vooral in Canada, zag ik veel populaire hotdogkraampjes maar in Brugge lijkt het een gat in de markt”, zegt Teo.
The post Broers Teo en Leo leren Bruggeling

Lees meer »

Vlaams Belang stelt volledige lijst voor in Oostrozebeke met Glenn Coppens als lijsttrekker

Het gerucht dat er een derde partij zou deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Oostrozebeke circuleerde al langer. Een lijst met namen bleef echter lang uit. Ondertussen is de kogel door de kerk. Vlaams Belang heeft een voltallige lijst met lijsttrekker Glenn Coppens op kop.
The post Vlaams Belang stelt volledige lijst voor in Oostrozebeke met Glenn Coppens als

Lees meer »

Actie! stelt lijst en programmapunten voor: “Van en voor Diksmuide”

Op zondag 8 september opende Actie! in Diksmuide hun campagnehuis op de hoek van de Grote Markt, waarbij ze ook de hun thema’s en hun lijst voorstelden. Actie! trekt naar de kiezer met een flink aantal punten, voorgesteld door Koen Coupillie en Kurt Vanlerberghe. Hun slogan is ‘Van en voor Diksmuide’.
The post Actie! stelt lijst en programmapunten voor:

Lees meer »