Eindelijk duidelijkheid na 3 maanden in ISS-ruimtestation: gestrande astronauten keren in februari terug met ruimteschip van SpaceX

Het gestrande astronautenduo Sunita Williams en Butch Wilmore zal pas in februari kunnen terugkeren naar de aarde. Dat maakt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA zonet bekend. Ze zullen terugkeren met een ruimteschip van SpaceX. De Starliner-ruimtecapsule waarmee ze naar het ISS gestuurd zijn, zal onbemand terugkeren. 

Meer krantenkoppen in België

“Dit is een act voor in een stripclub”: Katy Perry opnieuw onder vuur door optreden op de VMA’s

Na enkele jaren stilte is Katy Perry (39) weer helemaal terug, hoewel haar comeback niet zonder uitdagingen verloopt. Eerder deze zomer kreeg ze al kritiek op haar nieuwe videoclip ‘Woman’s World’ en nu ligt ze opnieuw onder vuur na haar optreden op de MTV Video Music Awards (VMA’s). “Ze promoot feminisme en wil dat haar lichaam niet wordt uitgebuit, maar

Lees meer »

Dit West-Vlaams viertal moet ons land aan Europese titel helpen

Met de Antwerpse Jasper Philipsen en halve West-Vlaming Tim Merlier heeft ons land twee stevige favorieten voor het Europees kampioenschap wielrennen, dat zondag plaatsvindt in Limburg. Pakken we goud, dan is dat met dank aan de liefst vier West-Vlaamse superknechten. Helpen Bert Van Lerberghe, Jonas Rickaert, Tim Declercq en Laurenz Rex afscheidnemend bondscoach Sven Vanthourenhout aan een zoveelste triomf?

Lees meer »

Kortrijkse gemeenteraad sleept zich opnieuw naar het einde

De Kortrijkse gemeenteraad sleept zich naar het einde van de legislatuur. Op de interessante discussie over GAS-boetes na was het inhoudelijk (opnieuw) povertjes, persoonlijke en campagnetaal namen dan weer de bovenhand.
The post Kortrijkse gemeenteraad sleept zich opnieuw naar het einde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Taekwondo is al jaren mijn grote uitlaatklep”

Taekwondo Dojang is een nieuw seizoen gestart in de mattenzaal van De Groene Meersen. Fien Allemeersch uit Snellegem beoefent de Koreaanse vechtkunst al 16 jaar. “Iedereen kan deze sport beoefenen, je hoeft er niet sterk uit te zien.”
The post “Taekwondo is al jaren mijn grote uitlaatklep” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elton John weet al wat er op zijn grafsteen moet komen te staan

Elton John weet al wat er na zijn overlijden op zijn grafsteen moet komen te staan. Tijdens de première van zijn autobiografische film ‘Elton John: Never Too Late’ op het Toronto International Film Festival liet de artiest zich ontvallen dat hij op zijn graf niet herdacht wil worden als succesvolle muzikant, maar als betrokken familieman.

Lees meer »

Buschauffeur van De Lijn rijdt tegen gevel in Bazel bij Kruibeke

In Bazel bij Kruibeke heeft een chauffeur van een gelede bus (of harmonicabus) van De Lijn zich klem gereden tegen een gevel van een woning. Bij het nemen van een bocht op het kruispunt van de Barbierstraat met de Bazelstraat week de chauffeur te ver uit. Niemand raakte gewond en ook de schade bleef erg beperkt.

Lees meer »