De fatale 16 minuten van het gezonken luxejacht Bayesian: “Alles wijst erop dat er grote fouten zijn gemaakt”

Nieuwe informatie over het gezonken jacht voor de kust van Sicilië wijst op mogelijke nalatigheid van de bemanning. Hoe kon het peperdure jacht, met ‘topprofessionals’ aan boord, zinken zonder dat alle opvarenden werden gered?

 

Meer krantenkoppen in België

Verschillende doden bij Israëlische aanvallen in Syrië

Er zijn zeker 14 doden gevallen na Israëlische luchtaanvallen in Syrië, volgens gegevens van het officiële persagentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De aanvallen waren gericht tegen 5 militaire sites in het centrum van het land, waaronder een wetenschappelijk onderzoekscentrum.

Lees meer »

Meteorologen kondigen ‘code rood’ af in 6 landen voor explosieve weersituatie: waar in Centraal-Europa verwacht men extreme neerslag?

Na een zeer warme zomer in Centraal-Europa heeft de herfst nu een stevige greep op het continent. Momenteel ontplooit er zich daar een explosieve weersituatie die zal zorgen voor extreme neerslag in Centraal- en Oost-Europa. In heel wat landen worden er op sommige plekken meerdere maandsommen aan neerslag verwacht op enkele dagen tijd. In de Oostelijke Alpen is zelfs één

Lees meer »

KSA Spiko start nieuw werkjaar

KSA Spiko trapte zaterdag het nieuwe werkjaar af met een namiddag vol spel en plezier en kennismaking met nieuwe vriendinnen.
The post KSA Spiko start nieuw werkjaar appeared first on KW.be.

Lees meer »