Belgische vrouwen rijden met golfkarretje naar de supermarkt, en dat eindigt in een wel erg dure grap

De Fransen spreken al van een zoveelste Belgenmop, maar voor twee Belgische dames op vakantie in de Sud-Ouest werd een bezoek aan de supermarkt plots wel een erg dure grap.

 

Meer krantenkoppen in België

Verantwoord bewegen met BeweegCoach

Afgelopen weekend opende BeweegCoach zijn negende centrum op de campus van Vabi en Klein Seminarie. BeweegCoach wil mensen op een professionele manier begeleiden naar een actieve(re) levensstijl. “Ons kernwoord is laagdrempeligheid: op vlak van locatie en prijs.”
The post Verantwoord bewegen met BeweegCoach appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niemand minder dan Vincent Kompany bezoekt 200 jeugdspelertjes van KSV Bornem: “Als de kinderen lachen, dan weet je dat het goed zit”

Hoog bezoek in Bornem, waar niemand minder dan Vincent Kompany zondag een bezoekje bracht aan voetbalclub KSV Bornem. Liefst 200 spelertjes konden hun kunnen tonen aan de huidige coach van Bayern München. Maar hoe belandde de gewezen kapitein van de Rode Duivels en Manchester City nu bij een ploeg uit de Antwerpse provinciale reeksen?

Lees meer »

Vlaams ABVV roept op om geen coalitie te vormen met extreemrechts: “Voorbeelden uit andere landen zeggen genoeg”

Het Vlaamse ABVV roept kiezers op om op 13 oktober gebruik te maken van hun stemrecht en dringt er bij de lokale partijen op aan om geen coalitie te vormen met extreemrechts. “Voorbeelden uit andere landen bewijzen dat daar systematisch een inperking van de democratische ruimte op volgt”, zei algemeen secretaris Caroline Copers tijdens een ‘Rentrée ABVV’ in Brussel. Daarmee

Lees meer »

Limburgse milieu- en natuurverenigingen vragen in aanloop naar gemeente- en provincieraadsverkiezingen om gezonde en groene leefomgeving op politieke agenda te zetten

De Limburgse milieu- en natuurorganisaties vragen exact 1 maand voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen aan alle politieke partijen om milieu en natuur bovenaan de politieke agenda te zetten. Om hun boodschap kracht bij te zetten, schrijven ze een brief naar alle provinciale partijvoorzitters. Die brief werd vanmiddag ondertekend in het heidegebied Molenheide in Zonhoven, het geografisch middelpunt van provincie Limburg.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Jeremy Doku is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de Duivels: “Ik wil tonen dat ik een leider kan zijn”

Het klinkt misschien gek voor iemand van zijn leeftijd, maar de 22-jarige Jeremy Doku is nu al één van de oudgedienden bij de Rode Duivels. De vleugelspits van Manchester City is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de nationale ploeg. “Ik weet dat mijn statistieken een werkpunt zijn, maar in het voetbal is er meer dan dat”, zegt hij in exclusief

Lees meer »