“Als ik iets fout doe, moet ik het ook horen”: Amadou Onana spreekt voor het eerst over bizar EK-moment met journalist

Er werd zelfs een meme van gemaakt. Amadou Onana (23) heeft voor het eerst gesproken over zijn bizar moment op het EK. Na de nederlaag van de Rode Duivels tegen Slowakije sprak een buitenlandse journalist hem verkeerdelijk aan als “André”. De middenvelder zette de man op z’n plaats. “Want ik heb dit nogal voorgehad”, zegt Onana nu in een interview met Sky Sports. 

Meer krantenkoppen in België

Verdachte (24) in de cel voor dodelijke home-invasion in Elsene

In het onderzoek naar de dodelijke home-invasion in Elsene hebben de speurders een 24-jarige verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket van Brussel. De man zit sinds 30 augustus in de cel. Tijdens de home invasion viel 1 dode, een man van 57 jaar, en 2 gewonden, de zoon en de vrouw van het dodelijk slachtoffer.

Lees meer »

Dokter Johan De Rycke met pensioen: “Meer dan 13.000 prothesen geplaatst”

Op 7 juni had dokter-orthopedist Johan De Rycke zijn laatste werkdag aan het AZ Sint-Jan. Maar dat betekent niet dat de man die meer dan 13.000 prothesen plaatste nu vooral zal luieren. “Ik doe nog consultaties bij de afdeling SFX, ben nog actief als arbeidsgeneesheer en je vindt me in oktober terug op de lijst Voor Brugge als lijstduwer”, zegt

Lees meer »

Strandhelden zien deze zomer afvalrecordssneuvelen

De Strandhelden werkten afgelopen zomer op dezelfde formule verder als afgelopen zomers, namelijk lokale vrijwilligers die dagelijks het strand van Oostende opruimen en door hun actie dagtoeristen en passanten aanzetten om hetzelfde te doen. Nu de zomer ten einde loopt, is het tijd voor een evaluatie, want er werden records gebroken.
The post Strandhelden zien deze zomer afvalrecordssneuvelen appeared

Lees meer »

Met ijzeren staven en bloedhete pan: voormalig terreurverdachte opgepakt voor gruwelijke marteling in opdracht van drugsmaffia

Hij was het maatje van Salah Abdeslam, zijn broer speelde een rol bij de aanslagen in Parijs en hijzelf was ook verdachte in het grootste terreuronderzoek van Frankrijk. Maar intussen lijkt onze landgenoot Ayoub B. (30) een ander carrièrepad te zijn ingeslagen, namelijk dat van folteraar voor de drugsmaffia. B. wordt door het Franse parket verdacht van ontvoering en gruwelijke

Lees meer »

Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen”

Diefstallen uit (bestel)wagens zijn al een aantal maanden een ware plaag in West-Vlaanderen. De politie van Ieper kon afgelopen weekend alvast enkele mogelijke dieven oppakken.
The post Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Daan toont z’n bijzondere kaars in ‘Komen eten’: “Eigenlijk moet iedereen een piemel in de kast hebben”

Vooraleer Daan Alferink in de kookpotten roert, toont hij dinsdagavond in ‘Komen eten’ z’n kleurrijke interieur. Meest opvallende voorwerp: een peniskaars. “Eigenlijk moet iedereen een piemel in de kast hebben”, legt hij uit. “Het is een kaars, maar ik vond het zo’n zonde om hem op te branden. Dus ik heb het touwtje gecastreerd en nu staat hij in m’n

Lees meer »

Viergeslacht in Izegem: van Cherly tot Fran

De geboorte van Fran Terryn, dochter van Hanna Buyse (29) en Robbe Terryn (30), in de materniteit van de Sint Jozefskliniek in Izegem zorgde ervoor dat er een viergeslacht ontstond. Oma Nadège Masure (56) en overgrootmoeder Cherly Lefere (86) maken het viergeslacht compleet. Robbe en Hanne wonen in de Molstraat in Izegem.
The post Viergeslacht in Izegem: van Cherly

Lees meer »

Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open VLD voor de provincie

Huidig burgemeester Stephan Mourisse (57) van de Landelijke Volkspartij zal de provincielijst voor Open VLD duwen. Nogal vreemd, want in januari kondigde notaris Mourisse aan eind dit jaar afscheid te nemen van de politiek. Hij staat dus niet meer op de lijst van de LVP voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open

Lees meer »

G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters”

Bij de G-ploeg van J.V.V. Sint-Andries zijn ze trots op de kleinschalige, sociale werkgroep waar plezier en gezelligheid centraal staan. “Onze missie is om elke G-sporter een geweldige sportervaring te bieden, ongeacht zijn niveau of vaardigheden. Puur voor het plezier.”
The post G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevangenisdirecteur Haren reageert op hallucinante beelden: “Drugs en gsm’s over muur? Niet tegen te houden”

Drugs worden op het terrein gegooid, gevangenen klimmen op de daken en er wordt gejoeld vanuit de cellen. De beelden die opduiken uit de gevangenis van Haren doen denken aan Zuid-Amerikaanse toestanden, waarbij het lijkt alsof de gevangenen het voor het zeggen hebben. Hoe zit het echt? We vroegen het aan de baas zelf, de gevangenisdirecteur van Haren: “Ik geef

Lees meer »

Duitse toren aan Westvleterseweg in Poperinge voor het eerst open voor publiek

In Poperinge was de Duitse toren aan de Westvleterseweg voor het eerst open voor het publiek, naar aanleiding van Open Monumentendag. De toren, die geplaatst is tijdens de Tweede Wereldoorlog, wordt gerestaureerd en verbouwd tot uitkijktoren. Eigenlijk moesten de werken nu al klaar zijn, maar dat is niet gelukt door het natte weer dit jaar. Wie er tijdens Open Monumentendag

Lees meer »