Verstappen maakt tijd voor Kelly Piquet, Hamilton bezoekt gewezen slavenlocatie: zo zag de break van de F1-piloten eruit

Dit weekend maakt de GP van Zandvoort een einde aan de zomerbreak van de Formule 1. Maar hoe hebben de coureurs de afgelopen periode beleefd? 

Meer krantenkoppen in België

Rome overweegt toegangsgeld voor Trevifontein

Steden moeten steeds meer het hoofd bieden aan de gevolgen van het massatoerisme. Zo ook Rome. Het gebied rond de beroemde Trevifontein wordt zodanig overspoeld door toeristen dat de Italiaanse hoofdstad overweegt om toegangsgeld in te voeren.

Lees meer »

Zo goedkoop is een kot van Barbara in ‘Kotmadam Sarafian’ in het normaal erg dure Gent: “Een bescheiden bedrag”

“Een jaar lang gratis op kot, je zou je voor minder laten filmen”: het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ lokte na aflevering één heel wat reacties uit. In dat programma kan je het reilen en zeilen volgens van zeven studenten die op kot gaan bij actrice Barbara Sarafian (56). Reporter Jarne gaat in deze nieuw HLN Showbits op bezoek bij de

Lees meer »

Verpleegster Inge en slager Alain kozen voor met frituur Dentergems Smulhoekje voor serieuze carrièreswitch: “Het was nu of nooit”

Vanuit Aalter streken Alain en Inge vier jaar geleden neer in Dentergem, waar ze nu met hun Dentergems Smulhoekje niet meer weg te denken zijn. “We bereiden hier alles zelf en super vers”, zegt Alain die ook 30 jaar als slager werkte.
The post Verpleegster Inge en slager Alain kozen voor met frituur Dentergems Smulhoekje voor serieuze carrièreswitch: “Het

Lees meer »

Warmste augustus ooit en wellicht ook weer warmste jaar ooit

De voorbije maand augustus was wereldwijd gemiddeld de warmste ooit, samen met augustus vorig jaar. De gemiddelde temperatuur was zo al voor de dertiende keer in veertien maanden tijd 1,5 graad warmer dan in pre-industriële tijden. Uit de data van de Europese klimaatdienst Copernicus blijkt vrijdag dat na 2023 ook 2024 zo goed op weg is om het warmste jaar

Lees meer »

G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters”

Bij de G-ploeg van J.V.V. Sint-Andries zijn ze trots op de kleinschalige, sociale werkgroep waar plezier en gezelligheid centraal staan. “Onze missie is om elke G-sporter een geweldige sportervaring te bieden, ongeacht zijn niveau of vaardigheden. Puur voor het plezier.”
The post G-voetbal J.V.V. Sint-Andries gaat vijfde werkjaar in: “Geweldige sportervaring voor G-sporters” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Strandhelden zien deze zomer afvalrecordssneuvelen

De Strandhelden werkten afgelopen zomer op dezelfde formule verder als afgelopen zomers, namelijk lokale vrijwilligers die dagelijks het strand van Oostende opruimen en door hun actie dagtoeristen en passanten aanzetten om hetzelfde te doen. Nu de zomer ten einde loopt, is het tijd voor een evaluatie, want er werden records gebroken.
The post Strandhelden zien deze zomer afvalrecordssneuvelen appeared

Lees meer »

Na zijn knappe goal: HLN-lezer verkiest Fransman Ousmane Dembélé tot man van de match

De Rode Duivels konden tegen Frankrijk geen revanche nemen voor de EK-uitschakeling van eerder deze zomer. De Belgen ondergingen de wet van de sterkste tegen ‘Les Bleus’, waar Ousmane Dembélé een uitblinker was. Duidelijk ook voor de HLN-surfer, die de winger verkoos tot man van de match. Eén deelnemer wint ook een duoticket voor België-Frankrijk op 14 oktober, de winnaar

Lees meer »

Extinction Rebellion ontrolt spandoek tegen het aanmeren van cruises naar Zeebrugge

Vijf klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben maandagnamiddag actie gevoerd aan de Rederskaai in Zeebrugge. Ze ontrolden een spandoek, met de vermelding dat cruisetoeristen niet welkom zijn wegens de zware ecologische voetafdruk van cruiseschepen.
The post Extinction Rebellion ontrolt spandoek tegen het aanmeren van cruises naar Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »