Speurders hebben ernstige twijfels bij uitleg van hoofdverdachte in bosjesmoord: “Makkelijk zo, Willy kan hem alvast niet meer tegenspreken”

“Brave huisvader” Tim V. (49), die vastzit in de zaak van de bosjesmoord op Willy Van Tongerloo (71), helpt het moordonderzoek niet echt meer vooruit. Ondanks zijn initiële bekentenis, lijkt het er volgens welingelichte bronnen op dat hij niet de waarheid vertelt over de betrokkenheid van een derde persoon én over het mes dat hij voor de feiten gebruikt heeft.

 

Meer krantenkoppen in België

Honderden evacuaties na bosbrand in Duitse Harzgebergte

In het Harzgebergte, in het midden van Duitsland, woedt sinds vrijdag een bosbrand. Volgens lokale media heeft het vuur zich in de nacht van vrijdag op zaterdag verder uitgebreid. De brand woedt op de flank van de Brocken, met 1.142 meter de hoogste berg in de regio.

Lees meer »

Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio

Op vrijdag 13 september wordt het kermisweekend in Sijsele afgetrapt met de officiële start van de jaarlijks terugkerende kermisradio ROS. Om 20 uur start op ROS een verkiezingsdebat met de vijf Damse lijsttrekkers, dat ook live kan gevolgd worden in de gemeentelijke turnzaal.
The post Kermisweekend start met politiek debat op kermisradio appeared first on KW.be.

Lees meer »

Puur Thee vervolgt haar verhaal bij theespeciaalzaak Pluk in Roeselare: “Ik zocht iemand die net zo gepassioneerd was door thee als ikzelf”

Vanaf 1 juli vind je het assortiment van Puur Thee bij theespeciaalzaak Pluk in Roeselare. Martine De Borger (Puur Thee) en Joke Cappoen (Pluk) leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding tot theesommelier. Toen Martine De Borger een gepassioneerde overnemer zocht voor haar webshop was de rekensom dan ook snel gemaakt. Haar klanten winnen er meteen ook bij, want zij kunnen

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven score van 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Post Title

Oostende loopt vol met boeiende personages en die nodigen we graag eens uit voor een Mercatorgesprek. Neem nu priester Pol Dehullu (57), die de voorbije jaren al twee romans uitbracht en momenteel volop schrijft aan een derde. Het zijn spannende verhalen vol humor, waar de tweestrijd tussen goed en kwaad nooit ver weg is.
The post appeared first on

Lees meer »