Speurders hebben ernstige twijfels bij uitleg hoofdverdachte in ‘bosjesmoord’: “Willy kan hem alvast niet meer tegenspreken”

“Brave huisvader” Tim V. (49), die vastzit in de zaak van de bosjesmoord op Willy Van Tongerloo (71), helpt het moordonderzoek niet echt meer vooruit. Ondanks zijn initiële bekentenis, lijkt het er volgens welingelichte bronnen op dat hij niet de waarheid vertelt over de betrokkenheid van een derde persoon én over het mes dat hij voor de feiten gebruikt heeft.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaming geeft zijn leven 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Vrouw verbergt gestolen spullen in kinderwagen: “Frappant dat ze hiermee aan de kassa probeerde te passeren”

Een 30-jarige Française moest zich woensdagmorgen voor de rechtbank in Kortrijk verantwoorden voor diefstal. Ze werd betrapt toen ze de Aldi in Menen wilde verlaten met etenswaren en verzorgingsproducten die ze niet betaald had. In het totaal ging het om goederen ter waarde van 104 euro.
The post Vrouw verbergt gestolen spullen in kinderwagen: “Frappant dat ze hiermee aan

Lees meer »

KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp

Het jaarlijkse kamp van de Pittemse afdeling van de KAJ vond plaats in Teuven, een dorp dat dicht bij het bekende drielandenpunt gelegen is.
The post KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe waarschuwing bij alcohol nog te soft volgens experts en minister: “Het is gewoonweg niet gezond

Uittredend minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) en experts nemen geen genoegen met “Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”, de onlangs aangepaste slogan bij alcoholreclame. Dat melden de kranten van Mediahuis. De slogan zou volgens hen niet ver genoeg gaan én misleidend zijn. “We mogen de mensen geen blaasjes wijsmaken”, klinkt het.

Lees meer »

“Ik won de strijd die al bij mijn geboorte begon”: paralympisch kampioene Léa Bayekula is blikvanger op Memorial Van Damme

Noem haar geen ster of idool, want zo voelt ze zich niet. Léa Bayekula (29), vrijdag een van de blikvangers op de Memorial, wil wel een voorbeeld zijn, een inspiratie voor kinderen die net als zij met een handicap leven en voor wie haar twee gouden medailles op de Paralympische Spelen bewijzen dat topsport geen onbereikbare droom hoeft te zijn.

Lees meer »

WESTAON Staden maakt enquêteresultaten bekend

De partij WESTAON lanceerde eind 2023 een online bevraging bij de inwoners van Groot-Staden. WESTAON presenteerde nu de resultaten van de enquête.
The post WESTAON Staden maakt enquêteresultaten bekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Financieel wordt het lastig, haar vertrek”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) uit ‘Blind getrouwd’. Het is nu aan kersverse echtgenoot Simen (31) om aan dat patroon een einde te maken. Al staat hij voor een stevige opdracht, want hij zal niet alleen het vertrouwen van zijn bruid, maar ook van haar broer, soulmate én huisgenoot

Lees meer »