Pech voor Jude Bellingham: Engelsman van Real Madrid loopt blessure op tijdens training en zou maand out zijn

Real Madrid ontvangt Real Valladolid op de tweede speeldag in LaLiga. Jude Bellingham blesseerde zich in aanloop naar de match op training en is volgens MARCA een maand out. Wie vervangt hem aan de zijde van Mbappé en Vinicius? 

Meer krantenkoppen in België

Saga rond Thermendossier duurt voort, extra gemeenteraad in de maak: “Ik ben niet wijzer geworden. Dit is een farce”

De deining rond het Thermendossier gaat niet liggen. Er blijven veel vragen na de bijeenkomst van gemeenteraadsleden dinsdagavond. Yves Miroir neemt het initiatief voor een extra gemeenteraad. De oppositie gaat daar in mee. Gemeenteraadsvoorzitter Wouter De Vriendt is dan weer boos omdat een vertrouwelijk document werd gelekt.
The post Saga rond Thermendossier duurt voort, extra gemeenteraad in de maak:

Lees meer »

Vader van schoolschutter aangeklaagd: hij gaf geweer cadeau nadat 14-jarige dreigde met schietpartij

Colin Gray (54), de vader van Colt Gray (14) die bekend heeft vier mensen doodgeschoten te hebben op zijn school in de Amerikaanse staat Georgia, is gearresteerd. De man wordt onder meer beschuldigd van doodslag. Hij had zijn zoon het gebruikte geweer cadeau gegeven, nadat de twee nochtans ondervraagd waren over dreigementen om een schietpartij op school uit te voeren.

Lees meer »

N-VA wil dat Provincie zich voortaan enkel nog focust op haar kerntaken

N-VA West-Vlaanderen heeft haar kandidaten voor de provincieraadverkiezingen in de drie kieskringen voorgesteld. De kieskring Brugge-Torhout-Oostkust presenteert zich aan de kiezer met de voormalig Blankenbergse burgemeester Daphné Dumery als lijsttrekker. Lijstduwer is Axel Ronse, tevens lijsttrekker en kandidaat-burgemeester in Kortrijk en federaal parlementslid. Hij heeft ook een sterke verwevenheid met Brugge.
The post N-VA wil dat Provincie zich voortaan

Lees meer »

Ook zaterdag nog evacuatievluchten in Zwitserse vallei: toeristen betalen 150 euro voor redding per helikopter

De Zwitserse autoriteiten blijven helikopters inzetten voor de 2.200 toeristen die vastzitten in de Saas-vallei in het Zwitserse kanton Wallis. In de nacht van woensdag op donderdag veroorzaakte noodweer verschillende aardverschuivingen, waardoor rotsblokken terechtkwamen op de hoofdweg naar het dal. Zowat 250 mensen werden vrijdag al met een helikopter uit de vallei geëvacueerd.

Lees meer »

Na nieuw ongeval op de Semois. Ouders van verongelukte David (28) doen emotionele oproep: “Maak reddingsvesten verplicht bij het kajakken”

“Hoeveel leed moet er veroorzaakt worden voor iemand ingrijpt?”, vraagt Annie De Beer (66) zich wanhopig af, nadat dit weekend een kajakker gered moest worden op de Semois. Annie en haar echtgenoot Patrick Verhelst (66) verloren zes jaar geleden hun zoon David (28) bij een afvaart van de Lesse. In een bewogen gesprek praten ze over de gevaren, het rouwproces

Lees meer »

Fluffy Falafel vanaf heden te vinden op de Veemarkt

In juli 2022 opende Wasim Bayazid (46) zijn eerste eat-in en takeaway winkel ‘Fluffy Falafel’, gevestigd op de hoek van de Veldstraat en de Stasegemsestraat in Kortrijk. Ruim twee jaar later verhuist de gewezen Syrische vluchteling met zijn vegan falafel wraps naar een grotere locatie op de Veemarkt, breidt hij samen met Kristof De Ruyck zijn cateringdiensten uit en lanceert

Lees meer »