Onafhankelijke presidentskandidaat Kennedy laat naam van stembiljet halen in tien strijdstaten en steunt Trump

De Amerikaanse onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy heeft zijn steun uitgesproken voor de Republikein Donald Trump. Kennedy trekt zich in tien belangrijke ‘swing states’ terug als kandidaat zodat de kiezers daar op Trump kunnen stemmen.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang Kortrijk gaat kiesstrijd aan met volledige lijst en programma: “Handleiding tot beter stadsbestuur”

Vlaams Belang Kortrijk trekt ten strijde met een volledige lijst van 41 kandidaten. “Onze partij kiest daarbij resoluut voor vernieuwing, verjonging en vervrouwelijking”, zegt kopman en kandidaat-burgemeester Wouter Vermeersch. “Ik ben bijzonder fier op al onze kandidaten en dankbaar dat zij stuk voor stuk hun nek uitsteken opdat ‘Kortrijk weer van óns’ wordt.”
The post Vlaams Belang Kortrijk gaat

Lees meer »

Duizenden mensen geëvacueerd voor bosbranden in Californië

Duizenden bewoners in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië zijn zondag geëvacueerd voor oprukkende bosbranden. Dat melden Amerikaanse media. Gouverneur Gavin Newsom riep zaterdagavond (lokale tijd) de noodtoestand uit om extra middelen in te zetten in de strijd tegen het vuur.

Lees meer »

Dominique Pélicot (71) na verkrachtingen van zijn vrouw ook verdacht van lustmoord: “Slachtoffers werden allebei verdoofd met ether”

De Fransman die zijn vrouw verdoofde en door tientallen mannen liet verkrachten, wordt verdacht van nog meer wansmakelijke feiten. DNA linkt Dominique Pélicot (71) rechtstreeks aan een zaak waarbij een jonge vastgoedmakelaar nipt ontsnapte aan een verkrachting. Zijn naam valt ook in een lustmoord, maar daar ontbreekt concreet bewijs. De gelijkaardige werkwijze roept in ieder geval wel vragen op. Zo

Lees meer »

Specialisatiejaren Ter Groene Poorte krijgen totale make-over

Ook in Ter Groene Poorte werd maandag het startsein gegeven van een nieuw schooljaar. Het wordt voor de specialisatiejaren een innovatief jaar, want de voorbije maanden werd achter de schermen hard gewerkt aan een vernieuwende en creatieve invulling van deze studiejaren, die in de volksmond beter bekend zijn als de zevende jaren. Inspelen op vraag
The post Specialisatiejaren Ter

Lees meer »

Groen-zwarte balans na vijf speeldagen: “Het vorige seizoen evenaren zit er niet in”

Cercle Brugge ging de interlandbreak in met vijf speeldagen op de teller. Daarin verzamelde het vier luttele punten. In de transferperiode onderging vooral de verdediging een metamorfose. Siquet, Daland en Popovic vertrokken, maar ook op het middenveld laat het vertrek van Lemaréchal en Lopes Da Silva een leemte achter. Voorin bleef topschutter Kevin Denkey dan weer.
The post Groen-zwarte

Lees meer »

Geslaagde speelpleinwerking sluit af met kleurrijk feest

De zomervakantie zit er op. In Ledegem blikken ze tevreden terug op een geslaagde speelpleinwerking. Die werd op het einde van de zomervakantie nog eens extra in de verf gezet tijdens een slotfeest. “Het evenement stond volledig in het teken van een Color Run. De kinderen werd gevraagd om kledij aan te trekken die vuil
The post Geslaagde speelpleinwerking

Lees meer »