Nu de ‘Arizona-coalitie’ op de helling staat: wat zijn de andere mogelijkheden? Probeer het zelf in de coalitiebouwer

Er bestaan twijfels over de levensvatbaarheid van de ‘Arizona-coalitie’. Zijn er nog andere coalities mogelijk op federaal niveau? Stel zelf uw meerderheid samen met onze coalitiebouwer.

 

Meer krantenkoppen in België

Kijk bij HLN zaterdag én zondag exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Zaterdagavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, zondag Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Man (50) uit Diksmuide voor rechter na anderhalf jaar partnergeweld: “In onze cultuur bel je niet snel politie”

Een 50-jarige man uit Diksmuide riskeert een principiële straf omdat hij anderhalf jaar lang feiten van partnergeweld pleegde op zijn vrouw. Het gaat niet om zware feiten, en daarom vroeg de procureur maar een maand met uitstel. Volgens het slachtoffer gebeurden ze wel regelmatig. “In onze cultuur bel je nu eenmaal niet snel de politie.”
The post Man (50)

Lees meer »

Na valse start hoopt Rapid Langemark op rustig seizoen

Het seizoen van Rapid Langemark startte afgelopen weekend met een valse noot. De club moest voor de eerste competitiewedstrijd tegen Knokke-Heist forfait geven door een gebrek aan spelers.
The post Na valse start hoopt Rapid Langemark op rustig seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Islamisten grootste partij bij parlementsverkiezingen in Jordanië

Het Islamitische Actiefront (IAF), de Jordaanse tak van de Moslimbroeders en de belangrijkste Jordaanse oppositiepartij, is woensdag de grootste partij geworden bij de parlementsverkiezingen in Jordanië. De verkiezingen vonden plaats tegen een achtergrond van economische crisis en de oorlog in de Gazastrook.

Lees meer »

Zomer in Kortrijk lokt record van 1,2 miljoen bezoekers

De binnenstad van Kortrijk ontving in juli en augustus 1.222.812 bezoekers. Dit zijn meteen de beste bezoekersaantallen sinds de start van de tellingen in 2019. Opvallend is dat de stad jaar na jaar meer bezoekers aantrekt. Een rijk en gevarieerd zomeraanbod, de Olympische Spelen en de bekroning met Michelinsterren hebben daar ongetwijfeld aan bijgedragen.
The post Zomer in Kortrijk

Lees meer »