Nieuwpoort zet haar beste beentje voor in 10.000-stappenclash

Het Sociaal Huis van Nieuwpoort was het decor voor een feestelijke bijeenkomst, waarbij schepen Frans Lefevre het belang van gezonde initiatieven benadrukte.

Nieuwpoort nam met enthousiasme deel aan de 10.000-stappenclash, een nationale campagne die steden uitdaagt om zoveel mogelijk stappen te zetten. Nieuwpoort nam enthousiast deel aan deze uitdaging en met indrukwekkend resultaat: de inwoners van de stad stapten gezamenlijk maar liefst 5.830 kilometer, wat neerkomt op een verbazingwekkende 8.328.681 stappen in totaal. Naast de sportieve uitdaging kregen de deelnemers ook de kans om mooie prijzen te winnen. Na een digitale loting werden Evelien Boonen, Els Dewaele, Hanne Neyts en Victor Mahieu bekroond tot gelukkige winnaars.

The post Nieuwpoort zet haar beste beentje voor in 10.000-stappenclash is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE TOUR OF BRITAIN. Remco Evenepoel, die gepersonaliseerd cadeau krijgt, wil Magnier aan nieuwe zege helpen: “Straf wat hij doet”

De teller voor Soudal-Quick.Step staat intussen op twee. Paul Magnier sprintte al twee keer naar de zege in de Tour of Britain dankzij uitstekend werk van Remco Evenepoel. Helpt de dubbele olympisch kampioen zijn ploegmaat naar een derde zege in een nieuwe vlakke etappe rond Northampton? Mis niets van de actie via onderstaande liveblog en kijk hier als HLN-abonnee naar

Lees meer »

Vanaf oktober nog maximum 50 kilometer per uur op Parijse ring

Vanaf 1 oktober mag er op de ring rond Parijs nog maar 50 kilometer per uur gereden worden. Dat heeft burgemeester Anne Hidalgo maandag gezegd, die benadrukt dat een dergelijke maatregel wel degelijk binnen haar bevoegdheden valt. “We zijn er al achttien jaar mee bezig, dus het is niet nieuw”, verklaarde ze op RTL.

Lees meer »