Negen vermisten nadat vliegtuig met toeristen neerstort in Thaise jungle, geen hoop op overlevenden

In de Thaise jungle wordt vrijdag gezocht naar de negen passagiers van een toeristenvliegtuig dat donderdag neerstortte in het oosten van het land. De autoriteiten zijn niet erg hoopvol en zeggen dat alle inzittenden waarschijnlijk zijn omgekomen bij de crash.

 

Meer krantenkoppen in België

Ingelmunster huldigt Glen Cuyle voor prestatie op Olympische Spelen: “Je bent in staat om voor het allerhoogste te gaan”

Dat Ingelmunster een echte sportgemeente is en blijft is al langer geweten. Er wordt massaal aan sport gedaan door jong en oud. Er wordt bij gevolg elke dag intensief getraind door de vele clubs die in de Brigandsgemeente actief zijn. Heel veel clubs zijn bovendien actief in de verschillende nationale en provinciale competities en met succes. Het ultieme bewijs daarvoor

Lees meer »

Beatrice en Claude klinken op vijftig jaar huwelijk

Claude Winne en Beatrice Waignein uit de Passendaalsestraat in Moorslede gaven elkaar op 9 mei 1974 hun jawoord. Het koppel is inmiddels vijftig jaar getrouwd en werd daarvoor in de bloemetjes gezet door het gemeentebestuur.
The post Beatrice en Claude klinken op vijftig jaar huwelijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Johnny Verhaeghe stelt tentoon in wijngaard De Valk: “Eerste naam is Misleiding”

In de houten chalet achteraan wijngaard De Valk, op de hoek van de Tabakstraat en Nieuwe Zoetendaalstraat, pakt Johnny Verhaeghe (68) dit weekend uit met een nieuwe tentoonstelling van zijn schilderijen. Met De Misleiding krijgt de expositie voor de eerste keer ook een naam.
The post Johnny Verhaeghe stelt tentoon in wijngaard De Valk: “Eerste naam is Misleiding” appeared

Lees meer »

KSA Schuiferskapelle pakt uit met feestweekend

De KSA van Schuiferskapelle blaast dit jaar 40 kaarsjes uit en laat die verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. De KSA nam in 1984 de activiteiten over van de toenmalige Chiro en vestigde zich in de jeugdlokalen in de Brouwerijstraat, waar de jeugdbeweging vandaag nog steeds zit. Op 13, 14 en 15 september wordt een feestweekend
The post KSA Schuiferskapelle

Lees meer »

Erfgoedparcours laat je markante plekken in Zwevegem ontdekken: “Transfo weer laten leven”

Net voor Open Monumentendag van vorige zondag werd op de transfosite een erfgoedparcours geopend. 20 locaties op de site tonen hun geheimen, zowel fysiek als online. Bedoeling is dat de bezoekers voortaan op eigen houtje de site verkennen. Dit was vroeger niet mogelijk.
The post Erfgoedparcours laat je markante plekken in Zwevegem ontdekken: “Transfo weer laten leven” appeared first

Lees meer »