Na zes jaar verlaat babyspeciaalzaak Evadorable Torhout: “We keren terug naar roots in Ardooie”

Na ruim zes jaar trekt de babyspeciaalzaak Evadorable weg uit Torhout. Eva D’Hondt (29) verhuist haar onderneming vanuit de Rijselstraat naar het gehucht De Tassche in Ardooie vlakbij Roeselare. Het is er voor haar en haar man Jelle Vercruysse (30) thuiskomen, want ze groeiden in de brede regio op.

Eva en Jelle, die in Roeselare wonen, hebben een dochtertje Eloïse-Marie (3). Jelle werkt in de vastgoedsector. “Mijn man en ik speelden al een tijdje met het idee om met Evadorable Torhout te verlaten en met de zaak naar onze roots terug te keren”, zegt Eva. “Nu is het zover. We kiezen voor het mooie en ruime pand waar Filip Nuyttens, mijn vroegere huisarts, tot voor kort zijn praktijk had. Dat bevindt zich aan de Roeselaarsestraat in Ardooie.”

Het is de bedoeling om er op maandag 26 augustus Evadorable te openen. Voor Torhout betekent het een aderlating: een gevestigde zaak trekt uit de stad weg. “Het zal raar doen, maar ik kijk er verlangend naar uit”, zegt Eva. “Het winkelaanbod blijft hetzelfde: Evadorable wijst jonge moeders de weg van wonder tot wieg. Ik wil hen begeleiden vanaf hun prille zwangerschap tot en met de periode direct na de geboorte.”

Babyuitzetadvies

Eva is vroedvrouw, een opleiding die haar in haar zaak prima van pas komt. Ze biedt onder meer zwangerschapsmassages aan, net als pretecho’s. Die wonderecho’s, zoals Eva ze noemt, zijn niet-medische echoscopies.

“Ik beschik over de modernste technologieën om de beelden van het ongeboren kindje zo helder en duidelijk mogelijk weer te geven”, zegt ze. “De ouders kunnen hun kindje in real time zien bewegen dankzij de vernuftige apparatuur. Ze krijgen na het schouwspel ook de beelden mee naar huis als tastbare herinnering.”

Voorts geeft Eva babyuitzetadvies. “Jonge ouders zijn op dat vlak vaak het spoor bijster en kopen dingen die ze niet nodig hebben of pas in een later stadium. Of ze zitten met vragen wat ze op een geboortelijstje dienen te zetten. Ik kan hen daarbij helpen zonder mezelf op te dringen.”

Eenmaal de baby geboren is, kunnen de ouders in de babywellness van Evadorable terecht. En vooraf is het mogelijk om gepersonaliseerde geboortekaartjes te laten maken met foto’s die in de studio van Evadorable genomen kunnen worden. Ook biedt de zaak doopsuiker en mamamode aan.

Voor info: www.evadorable.be

The post Na zes jaar verlaat babyspeciaalzaak Evadorable Torhout: “We keren terug naar roots in Ardooie” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Marc Degryse herbekijkt Frankrijk-België en snapt de ergernis bij Kevin De Bruyne: “Maar of hij die ook juist geuit heeft?”

Nieuw huizenhoog probleem voor Domenico Tedesco: de negatieve lichaamstaal en vooral het ontluisterende interview van Kevin De Bruyne na het verlies van de Rode Duivels in Frankrijk. Onze analist Marc Degryse herbekeek de interland en kadert de fouten die tot grote frustraties bij De Bruyne leidden. Degryse: “Of hij die ergernis juist uitte, is een andere vraag. Maar als Tedesco

Lees meer »

“Wij blijven Jackie steunen”: Vlaams Belang pal achter lijsttrekker in Houthulst, ondanks krasse uitspraken

“Je kan als burgemeester zeggen gene meer. En dan komen er gene meer.” De krasse uitspraken van Jackie Vercamer, lijsttrekker voor Vlaams Belang bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, wekken hevige reacties op. Vlaams Belang blijft pal achter Vercamer staan. “We zijn blij dat mensen als Jackie hun nek uitsteken”, zegt Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin uit Brugge.
The post “Wij blijven

Lees meer »

Djoels opnieuw aan het werk in Hooglede

Kunstenares Djoels werkte sinds donderdag 29 augustus tot 2 september aan een gigantisch portret van Warden Oom op de zijgevel van vrijetijdspunt Trimard. “De naam Trimard verwijst naar een van de meest succesvolle boeken die Warden Oom heeft geschreven. Het boek Trimards vertelt het verhaal van seizoensarbeiders die naar Frankrijk trokken. Residentie Zevekote, gelegen boven
The post Djoels opnieuw

Lees meer »

Trump reageert tevreden: “Dit was mijn beste debat”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump reageert “heel tevreden” na afloop van het felle debat met de Democratische kandidaat Kamala Harris. Politieke analisten stellen nochtans dat Harris het debat met vlag en wimpel heeft gewonnen. “Ik vond haar zwak”, aldus Trump.

Lees meer »

MSKA Roeselare Campus Tant start nieuw schooljaar met festival en nieuwe adjunct-directeur

De start van het nieuwe schooljaar in MSKA Roeselare Campus Tant werd vrijdag gevierd met een heuse kick-off, waarbij de festivalsfeer niet ver te zoeken was. “Het is belangrijk dat de vele nieuwe leerlingen zich hier onmiddellijk thuis voelen”, aldus Fangio Hoorelbeke, die met Joke Ghyselen een nieuwe adjunct-directeur aan zijn zijde krijgt.
The post MSKA Roeselare Campus Tant

Lees meer »

Hulp voor Gaza vanuit België: vliegtuig met 500 tenten onderweg – Israël biedt Hamasleider veilige uittocht in ruil voor gijzelaars

Op de luchthaven van Melsbroek is woensdagochtend om 9.15 uur een vliegtuig met hulpgoederen vertrokken naar Gaza. Het gaat om een B-FAST-missie. Aan boord bevinden zich meer dan 500 tenten die uitgerust zijn voor de winter. Sinds het begin van de oorlog in Gaza stuurde België ongeveer 1.250.000 euro aan hulpgoederen naar de regio.

Lees meer »

Vooruit, N-VA en CD&V vandaag weer rond de tafel, maar kindergeld en kinderopvang blijven twistpunten

Formateur Matthias Diependaele (N-VA) haalt zijn slag thuis, want onverhoopt snel krijgt hij N-VA, Vooruit en CD&V vanmiddag rond dezelfde tafel. Maar dat zal vooral zijn om de opgelopen schade op te meten, niet om inhoudelijke doorbraken af te kloppen. Want de gemoederen zijn dan wel bedaard, de strijdpunten zijn pijnlijk aan de oppervlakte gekomen. Wat is de inzet van

Lees meer »

LIVE VUELTA. “Degelijk, maar geen superdag”: Campenaerts speelt hot seat kwijt, topfavoriet Küng zet beste tussentijd neer

De Vuelta komt vandaag definitief tot een eind. Primoz Roglic staat comfortabel in het rood en lijkt zijn vierde Vuelta-overwinning bijna op zak te hebben. Vervolledigen O’Connor en Mas het eindpodium of weet iemand anders hun plek nog af te snoepen? En wie wint de afsluitende tijdrit? Mis niets van de slotetappe via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Franse verkrachtingszaak uitgesteld tot maandag, in afwachting terugkeer zieke hoofdbeschuldigde Dominique Pelicot

Het proces in de zaak Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pelicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is opgeschort tot maandagochtend. De hoofdverdachte is sinds maandag ziek en afwezig op de hoorzittingen. De voorzitter van de strafrechtbank van Vaucluse, Roger Arata, schortte de zitting op.

Lees meer »