Motorrijder raakt zwaargewond en vermist na ongeval in bergen en overleeft vijf dagen op beekwater

Vijf dagen lang werd er intensief gezocht naar een Amerikaanse motorrijder die plots verdween tijdens een motorrit. De twintiger raakte verzeild in een verkeersongeval langs een bergweg in de Amerikaanse staat Idaho en wist – ondanks zijn zware verwondingen – vijf dagen lang te overleven door beekwater te drinken.

 

Meer krantenkoppen in België

90 seconden na noodoproep is drone al onderweg: “Kostbare tijd winnen bij brand en ongevallen”

Politie- en brandweerdiensten krijgen ogen in de lucht. Daar zorgen binnenkort de 70 droneplatformen van telecombedrijf Citymesh voor. Het plan: binnen de 90 seconden na een noodoproep de drone laten vertrekken en amper een paar minuten later al een gedetailleerd beeld krijgen van de toestand waarvoor ze uitrukken. Dit is hoe het ‘safety drone shield’ zal werken.

Lees meer »

Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage”

De verkoop van een tweedehandsvoertuig draaide voor een 49-jarige man uit Menen uit op een dagvaarding voor de rechtbank. Eén van de geïnteresseerde kopers kreeg immers een pak voor de broek. “Wat moest ik doen? Ik kreeg schrik”, aldus de Menenaar.
The post Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage” appeared first

Lees meer »

Miljarden naar ouderenzorg of grote infrastructuurwerken? Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) moet knopen doorhakken in ultiem compromisvoorstel

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) roept Vooruit en CD&V morgen apart terug rond de onderhandelingstafel. Daar legt hij zijn derde en ultieme compromisvoorstel neer, zo vernam HLN. De tijd dringt, want de lokale verkiezingen komen snel dichterbij. De discussie draait nu om 3 miljard euro aan nieuw beleid dat in de steigers staat. Geef je dat geld best uit aan

Lees meer »

Lyrische lofzang over Lichtervelde in ‘Switch’ dankzij Geert: “Al veel leuke reacties gekregen”

Vanavond maakt Lichterveldenaar Geert Vens zijn opwachting in het spelprogramma ‘Switch’ op VRT 1. Daarbij steekt hij de loftrompet af voor ‘zijn’ gemeente. “Het is hier ook écht heel leuk wonen en leven.”
The post Lyrische lofzang over Lichtervelde in ‘Switch’ dankzij Geert: “Al veel leuke reacties gekregen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Dankzij’ crash met auto ontdekt Xana (22) dat ze lijdt aan erfelijke aandoening: “In het ziekenhuis vonden ze mijn verhaal opmerkelijk”

Ze reed rond op de Brugse Steenweg in Blankenberge en toen werd het zwart. Xana Baert (22) was zaterdag betrokken bij een bizar verkeersongeval. Nu blijkt dat ze waarschijnlijk het bewustzijn verloor door een longembolie, maar ondertussen werd ze ook het slachtoffer van online haat. “Ik hoop dat sommige mensen nu twee keer nadenken.”

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Financieel wordt het lastig, haar vertrek”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) uit ‘Blind getrouwd’. Het is nu aan kersverse echtgenoot Simen (31) om aan dat patroon een einde te maken. Al staat hij voor een stevige opdracht, want hij zal niet alleen het vertrouwen van zijn bruid, maar ook van haar broer, soulmate én huisgenoot

Lees meer »

Een jaar na het pijnlijke verlies van viervoeter Vili, verwelkomt Kathleen Aerts nieuwe hond: “Bitterzoet gevoel”

Een jaar nadat ze met veel verdriet afscheid moesten nemen van hun geliefde hond Vili, verwelkomen Kathleen Aerts (46) en haar gezin een nieuw gezinslid: Zola. “De leegte die Vili achterliet was enorm. Maar het universum had iets moois voor ons in petto: het heeft Zola naar ons gestuurd”, schrijft Kathleen op Instagram, terwijl ze enkele schattige foto’s van hun

Lees meer »