Man die zich uitgaf als ‘Eveline’ verschijnt woensdag al voor correctionele rechtbank

De man die zich uitgaf als ‘Eveline’ en andere vrouwen om naaktfoto’s en filmpjes van onder meer BV’s te bemachtigen, moet zich woensdag samen met een medeverdachte uit Antwerpen voor de Gentse correctionele rechtbank verantwoorden. Dat bevestigen de verdediging van de man en het parket Oost-Vlaanderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Sport, plezier en bier tijdens 5de Couckelaersche Bierenloop

Loopclub Tempo Koekelare organiseert op zondag 15 september voor de vijfde keer de Couckeaersche Bierenloop, die plaatsvindt in De Regenboog aan de Belhuttebaan 24 A. Het doel is om zeven rondes van 1,8 kilometer te lopen of wandelen in en rond De Mote.
The post Sport, plezier en bier tijdens 5de Couckelaersche Bierenloop appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Dikt Tim Celen in de wegrit de medailleteller nog wat aan? Laurens Devos stoot door naar finale

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Een medaille die dressuuramazone Michèle George zonet al (andermaal) pakte. Voor onze landgenote is het al haar zevende gouden medaille, een evenaring van het record.

Lees meer »

Wie is Laura Loomer (31), de extreemrechtse complotdenker die samen met Trump reist?

Laura Loomer vergezelde Donald Trump woensdag tijdens een herdenkingsplechtigheid van de wrede aanslagen van 9/11 in New York en zat dinsdag op zijn vliegtuig naar Philadelphia, waar het presidentiële debat plaatsvond met Kamala Harris. Daar maakte Trump geen al te beste beurt, onder meer door zijn uitspraak dat migranten in Ohio katten zouden eten. Een verzinsel dat hij bij Laura

Lees meer »

Kan België maandag winnen in Lyon? “Frans verlies geeft misschien hoop, maar nu is Italië in voordeel”

Was de interland van de Rode Duivels tegen Israël zonder toeschouwers in Hongarije geen match om naar uit te kijken, dan wacht België maandagavond om 20u45 wel een echte clash. In het Groupama Stadium van Lyon tegen de Fransen. Een nieuwe kans op revanche tegen ‘Les Bleus’. Een Frankrijk dat gisteravond zowaar onderuit ging met 1-3 tegen Italië. Maar of

Lees meer »

Morgen 24 urenstaking op Charleroi: “Luchthaven zal op 15 procent van capaciteit draaien”

Een 24 urenstaking zal donderdag voor de nodige hinder zorgen op de luchthaven van Charleroi. Dat laat de directie van de luchthavenuitbater weten in een persbericht. De operationele capaciteit wordt uit voorzorg teruggeschroefd tot 15 procent, heel wat vluchten zullen dus geschrapt worden. De getroffen passagiers zullen door hun luchtvaartmaatschappij gecontacteerd worden, klinkt het bij Brussels South Charleroi Airport.

Lees meer »

Trump dreigt Taylor Swift na haar steunbetuiging voor Kamala Harris: “Ze zal er een prijs voor betalen”

Taylor Swift steekt het niet onder stoelen of banken: ze zal deze presidentsverkiezingen stemmen op Kamala Harris. Die keuze maakte ze woensdag ook nog eens bekend op Instagram na het verkiezingsdebat tusen Trump en Harris. Iets waar de Amerikaanse oud-president Donald Trump (78) niet mee gediend lijkt. “Ik was toch al geen fan van haar”, vertelt hij aan ‘Fox News.

Lees meer »

Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat

Harelbeke werd getrakteerd op het kopstukkendebat van Unizo Leiekracht in cc Het Spoor. Vooruit-Groen, Team Harelbeke, N-VA en Vlaams Belang lieten er hun licht schijnen op enkele thema’s die leven in de stad. Hannes Heynderickx was moderator.
The post Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zesde editie Highlight Festival klokt af op 12.500 bezoekers

Met 9.000 bezoekers op zaterdag en 3.500 bezoekers op vrijdag blijft Highlight Festival al zes edities op rij groeien. Medeorganisator Lennert Vintevogel is dan ook een tevreden man, ook over de keuze om geen waarborg te vragen voor herbruikbare bekers. “We doen dat omwille van de trakteercultuur in de Westhoek”, zegt Lennert.
The post Zesde editie Highlight Festival klokt

Lees meer »