LIVE SEVILLA-VILLARREAL. Loodst Lukebakio z’n team naar een eerste seizoenszege?

Speeldag twee in La Liga opent met de aantrekkelijke affiche tussen Sevilla en Villarreal. Bij de thuisploeg is Rode Duivel Dodi Lukebakio natuurlijk de blikvanger, maar met Albert Sambi Lokonga en Stanis Idumbo – beiden op de bank – zitten nog twee landgenoten in de selectie. Kan Sevilla z’n eerste zege van het seizoen behalen? 

Meer krantenkoppen in België

Laatste weekend voor bar José op Grote Kring: “We gaan feesten!”

Afgelopen maanden kon je in de sfeervolle pop-up bar José terecht voor kwaliteitsvolle wijnen, bieren en zuiderse tapas. Vrijdag 13 september gaan Marie Ryssaert, Karla Denoulet, Fien Dewaele en Kathelijn Breda hun laatste weekend in. “De tijd is echt voorbijgevlogen!” De uitgebreide tapaskaart wordt voor de laatste dagen vervangen door één gerecht: chili con carne.
The post Laatste weekend

Lees meer »

Dams schepen Britta Roelants in ziekenhuis na herseninfarct en -bloedingen: “De toestand is ernstig”

Schepen van Jeugd en Onderwijs Britta Roelants (CD&V Plus) werd zaterdag getroffen door een herseninfarct, die later in het ziekenhuis nog gevolgd werd door hersenbloedingen. “De toestand is ernstig. We hopen allemaal op een volledig herstel”, reageert burgemeester Joachim Coens. Van een vervanging als schepen is nog geen sprake.
The post Dams schepen Britta Roelants in ziekenhuis na herseninfarct

Lees meer »

Leanderhof in Zwevegem neemt plaats rond de feesttafel

Op kermiszaterdag organiseerde een groep enthousiastelingen een barbecue voor de bewoners van het Leanderhof. Het was het werk van het comité ’t Vlechtwerk waarbij zich een aantal bewoners heeft aangesloten om af en toe de handen uit de mouwen te steken en iets te organiseren.
The post Leanderhof in Zwevegem neemt plaats rond de feesttafel appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Gooi jouw strips maar weg, niet de mijne”: verhuisstress zorgt voor gekibbel tussen Staf en Monique in ‘Camping Coppens’

De familie Coppens verhuist in het vierde seizoen van ‘Camping Coppens’ van het platteland naar de stad en dat brengt heel wat inpakstress met zich mee. Het blijkt voor Staf (43) en Monique (51) soms moeilijk om overeen te komen: wat mag er mee naar het nieuwe huis en wat gaat er naar de container? Het begin van vele dilemma’s…

Lees meer »

Honderden evacuaties na bosbrand in Duitse Harzgebergte

In het Harzgebergte, in het midden van Duitsland, woedt sinds vrijdag een bosbrand. Volgens lokale media heeft het vuur zich in de nacht van vrijdag op zaterdag verder uitgebreid. De brand woedt op de flank van de Brocken, met 1.142 meter de hoogste berg in de regio.

Lees meer »

Aan gewaagde outfit ging veel discussie vooraf, Jennifer Lopez hakte zelf knoop door: “Verdomme, ik doe het”

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »