Lichaam laatste vermiste opvarende van gezonken luxejacht voor kust Sicilië gevonden

Reddingswerkers hebben het lichaam geborgen van de laatste persoon die vermist geraakt was nadat een luxezeiljacht razendsnel zonk voor de kust van Sicilië. Het zou gaan om Hannah Lynch, de dochter van de Britse techmiljonair die het jacht bezat. Alle vermiste opvarenden zijn overleden.

 

Meer krantenkoppen in België

Basket Midwest Tielt mikt op rustig debuut in eerste provinciale

Na bijna op sterven na dood te zijn geweest, heeft de Tieltse club in een recordtempo, met drie promoties in vier jaar, de hoogste provinciale reeks bereikt. Voorzitter Tom Scherpereel wil niet alle pluimen op zijn eigen hoed steken. Zijn bestuursploeg heeft daar een aanzienlijke rol in gespeeld. Ook de terugkeer van coach Hans Vanoosthuyse heeft bijgedragen aan de opmars

Lees meer »

Gilles Meurisse is kapitein van Eendracht Brugge (4D)

De competitie begon een beetje in mineur voor Eendracht Brugge. De jongens van de Watertoren waren de eerste wedstrijd bye en namen het vervolgens op tegen Sint-Joris. In Overleie stonden ze een kwartier voor inrukken 0-2 voor maar in het slotkwartier lieten ze die bonus teloorgaan.
The post Gilles Meurisse is kapitein van Eendracht Brugge (4D) appeared first on

Lees meer »

“VRT verliest eigenheid”: ex-presentator Dirk Tieleman (84) kijkt “met verschrikking” naar heisa bij openbare omroep

Bijna 20 jaar geleden nam hij afscheid van z’n geliefde VRT, maar Dirk Tieleman (84) heeft een gepeperde mening over de saga rond toxisch leiderschap, ontslagen bazen en open brieven bij de openbare omroep. Hoe gaat het verder nog met de ex-presentator van onder andere ‘Koppen’ en ‘Panorama’, die na zijn pensioen niet heeft stilgezeten? “Ik til nog elke ochtend

Lees meer »

Wat als je vakantiehuis niet lijkt op de foto’s van de boekingssite?  “Je hoorde de muizen op zolder en de bedden waren doorgezakt”

Zo snel mogelijk actie ondernemen, is het advies van reisexpert Britta Baeke als je vakantieplek er niet uitziet zoals op de foto’s bij de boeking. "Hoe langer je wacht, hoe moeilijker om je gelijk te halen of je geld terug te krijgen." De reisexpert geeft advies als antwoord op een aantal getuigenissen die binnenkwamen bij het Radio2-consumentenprogramma ‘WinWin’.

Lees meer »

Levert Iran ballistische raketten aan Rusland? “Gevaar voor hele wereld als ze militair samenwerken”

Oekraïne heeft Iran met aandrang opgeroepen om geen ballistische raketten te leveren aan Rusland. “Dit dreigt ernstige gevolgen te hebben voor de bilaterale betrekkingen tussen beide landen”, klinkt het. Als Iran en Rusland hun militaire samenwerking versterken, wordt de veiligheid in heel Europa en zelfs de wereld bedreigd, waarschuwt het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Zaken.Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog

Lees meer »

Tienduizenden betogers op straat in Tel Aviv: sfeer raakt verhit – Erdogan roept op tot islamitische alliantie tegen Israël

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Koninklijk Sportcomité Zwevezele viert verjaardag met standbeeld: “Goede renners strikken kost heel wat tijd, moeite en geld”

In 1949 ontstond de toenmalige Sportcomiteit Zwevezele en vandaag – 75 jaar later – is de organisatie actiever dan ooit. Deze verjaardag wordt op zondag 22 september gevierd met de plaatsing van een standbeeld, als eerbetoon aan alle renners, voorzitters en clubleden die al die tijd het beste van zichzelf hebben gegeven om Zwevezele Koers elk jaar waar te maken.

Lees meer »

Carrefour kleurt Italiaanser, en breidt ook assortiment halal uit

Carrefour kleurt dit najaar iets meer Italiaans. Eveneens in een poging zich meer van de concurrentie te onderscheiden, breidt de keten ook het aanbod halalproducten uit, met een stevige eigen productlijn. En terug van weggeweest waar die tijdens de energiecrisis was verdwenen: de kant-en-klare braadkip.

Lees meer »