Frédéric en Christine doen voor tweede keer mee aan ‘Met vier in bed’, “ook al gingen we het nooit meer doen”

De laatste halte deze week in Met vier in bed is er eentje in Tessenderlo. Frédéric en Christine maken de bedden van De Kleine Magnolia op voor het VTM-programma. En dat is niet de eerste keer. Negen jaar geleden namen ze al eens deel.

 

Meer krantenkoppen in België

Geen lonen meer voor personeel van Audi Brussels, vakbonden verstoppen sleutels van auto’s: wie is in fout en komt het ooit nog goed?

De situatie bij Audi Brussels is ontploft. Werkwillige werknemers mochten maandagochtend van de directie de fabriek niet meer binnen zolang vakbonden de hoofdingang blokkeren en de sleutels van afgewerkte wagens verstoppen. Het personeel ontvangt intussen geen loon meer. Gaat een van de partijen hier in de fout en kan hier nog een gezamenlijke oplossing worden gevonden?

Lees meer »

Jani Kazaltzis treurt nog elke dag om overleden hondje Qozmo: “Accepteren dat hij er niet meer is is erg moeilijk”

Als presentator van ‘Fboy Island’ op Streamz en met het realityprogramma ‘Jani en James doen het zelf’ op Play4 belooft het opnieuw een bruisend nieuw tv-seizoen te worden voor Jani Kazaltzis. Veel werk voor de man, maar wel een welgekomen afleiding, want privé kreeg hij deze zomer een groot verlies te verwerken. Met name Qozmo, zijn trouwe viervoeter en ook

Lees meer »

Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair

Het Brugs Beertje aan de Poortersloge kreeg vrijdag het kostuum van een Canadese militair aangemeten. Dat gebeurde ter gelegenheid van de bevrijding van Brugge door Canadese troepen in de Tweede Wereldoorlog, ondertussen 80 jaar geleden.
The post Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aan kanker gestorven Mieke Declerck wordt gezicht van Think Pink: “Ze zou dit zeker zo gewild hebben”

In het kader van de internationale actie Race for the Cure organiseert de nationale borstkankercampagne Think Pink op vrijdagavond 4 oktober een wandel- en loophappening in het attractiepark Bellewaerde in Ieper. De Torhoutse Mieke Declerck, die in maart 2023 aan kanker gestorven is, fungeert als gezicht van de actie. “Ze zou dit zeker zo gewild hebben”, zegt haar naaste familie.<br

Lees meer »

Zulte Waregem parkeert overbodige Brüls en Tambedou bij Jong Essevee

Middenvelder Christian Brüls (35) en centrale verdediger Modou Tambedou (21) hebben allebei nog een contract tot 2025 bij Zulte Waregem, maar daar lijkt geen toekomst meer voor hen weggelegd. De club bevestigt donderdag dat beide spelers bij Jong Essevee de conditie moeten onderhouden.
The post Zulte Waregem parkeert overbodige Brüls en Tambedou bij Jong Essevee appeared first on KW.be.

Lees meer »