Frédéric en Christine doen voor tweede keer mee aan ‘Met vier in bed’, “ook al gingen we het nooit meer doen”

De laatste halte deze week in Met vier in bed is er eentje in Tessenderlo. Frédéric en Christine maken de bedden van De Kleine Magnolia op voor het VTM-programma. En dat is niet de eerste keer. Negen jaar geleden namen ze al eens deel.

 

Meer krantenkoppen in België

Wegenwerken rond Brugse Veemarkt zorgen voor parkeerproblemen

Sinds begin september de eerste wegenwerken rond de Veemarkt zijn begonnen, zijn de parkeerproblemen tijdens de zondagmarkt toegenomen. N-VA Brugge trekt aan de alarmbel. “Al vele jaren zijn er parkeerproblemen rond de zondagmarkt en horen we klachten van overlast bij buurtbewoners. Nu zijn die toegenomen en vragen we om dit echt in handen te nemen. Dit zal ook de verkeersveiligheid

Lees meer »

Verschillende doden bij Israëlische aanvallen in Syrië

Er zijn zeker 14 doden gevallen na Israëlische luchtaanvallen in Syrië, volgens gegevens van het officiële persagentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De aanvallen waren gericht tegen 5 militaire sites in het centrum van het land, waaronder een wetenschappelijk onderzoekscentrum.

Lees meer »

Bandenbedrijf Bandag sluit vestiging in Lanklaar: 111 jobs op de helling

Bandenbedrijf Bandag gaat de vestiging in Lanklaar sluiten in 2025. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Het bedrijf – gespecialiseerd in bus- en vrachtwagenbanden – wijt de sluiting aan te hoge productiekosten en een dalende afzetmarkt. Op dit moment staan 111 banen op de helling bij Bandag in Lanklaar.

Lees meer »

KIJK. “Mijn hele huis was aan het schudden”, Roemeense toont hoe angstaanjagend het leven is in dorp aan Oekraïense grens

Een Russische drone drong onlangs het Roemeens luchtruim binnen. Iets wat de inwoners van het Roemeense dorp Periprava niet is ontgaan. Cerasela Cilobon filmde hoe de drone over haar dorp vloog: “Moeder! Mijn hele huis is aan het beven! Hoe dicht was dat!” Al meer dan een jaar wordt het dorp opgeschrikt door de oorlog in Oekraïne. Periprava ligt namelijk

Lees meer »

PZ Onzelievevrouw biedt nu ook onderwijs aan: “Voorlopig krijgen we hiervoor geen subsidies”

Sinds een goeie week biedt Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw jongeren die opgenomen zijn in het ziekenhuis de kans om onderwijs te volgen. Het ziekenhuis werkt hiervoor samen met Penta Connect, een school van scholengroep Impact die onderwijs aanbiedt aan jongeren uit het basis- en secundair onderwijs die door een onderbroken schoolloopbaan tijdelijk niet naar school kunnen.
The post PZ Onzelievevrouw

Lees meer »

Blinken waarschuwt dat Iran ballistische raketten heeft geleverd aan Rusland: “Bedreiging voor heel Europa”

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken beschuldigt Iran er dinsdag van raketten aan Rusland te hebben geleverd om Oekraïne “in de komende weken” aan te vallen. “Dit vormt een bedreiging voor heel Europa” en toont volgens Blinken aan hoe de “destabiliserende invloed van Iran tot ver buiten het Midden-Oosten reikt”, luidt het op een persconferentie in Londen.

Lees meer »

Ook Damse Belangen komt op met volledige lijst

Anders dan bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen – toen er vijftien namen op de lijst stonden – trekt Damse Belangen nu met een volledige lijst van 21 kandidaten naar de kiezer.
The post Ook Damse Belangen komt op met volledige lijst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vanaf oktober nog maximum 50 kilometer per uur op Parijse ring

Vanaf 1 oktober mag er op de ring rond Parijs nog maar 50 kilometer per uur gereden worden. Dat heeft burgemeester Anne Hidalgo maandag gezegd, die benadrukt dat een dergelijke maatregel wel degelijk binnen haar bevoegdheden valt. “We zijn er al achttien jaar mee bezig, dus het is niet nieuw”, verklaarde ze op RTL.

Lees meer »