Eethuis WAF op nieuwe locatie aan Oosthoekplein in Knokke-Heist: “Hier kunnen we voor nog meer sfeer zorgen”

Het bekende restaurantje WAF in Knokke-Heist, wat staat voor Wine and Fondue, verhuisde onlangs van de Dumortierlaan naar een charmant pandje aan het Oosthoekplein. “Hier kunnen we nog meer gezelligheid en sfeer creëren”, zegt zaakvoerster Marie-Hélène De Nollin, die er nu ook een wijnwinkeltje bij runt.

Marie-Hélène De Nollin ging intussen al acht jaar geleden in de Dumortierlaan in Knokke van start met WAF. Neen, het heeft niets met hondjes te maken maar is de afkorting van Wine and Fondue. Met haar vlotte, laagdrempelige concept lokte ze al vlug een ruim en trouw publiek naar de Dumortierlaan. Kort voor de zomer verhuisde Marie-Hélène haar zaak naar de Bronlaan 1, vlak aan het sfeervolle Oosthoekpleintje. “Net als op de vorige locatie draait alles hier om genieten en dat merk je aan onze uitgebreide selectie aan fondu’s, kaasfondue, raclette en heerlijke kleine gerechtjes”, vertelt Marie Hélène. “Maar daarnaast heb ik zelf ook een grote passie voor wijn en die deel ik graag. We hebben dan ook een zorgvuldig een assortiment samengesteld dat perfect past bij onze gerechten en de sfeer van ons restaurant. En die sfeer wordt onder meer bepaald door veel warm hout, sfeerkaarsen en dimlicht.”

Charmant pand

Waarom de verhuis er precies moest komen, willen we van Marie-Hélène weten. “In deze nieuwe setting kunnen we nog meer smaak, gezelligheid en sfeer creëren dan tevoren”, zegt Marie-Hélène. “Het pleintje zelf spreekt tot de verbeelding en het pand is ook heel charmant.” Marie-Hélène kan overigens nog een vernieuwing aankondigen. “Vooraan in het pand heb ik plaats gemaakt voor een klein wijnwinkeltje. We hebben daar een uitgebreide wijnmuur samengesteld met een ruime keuze aan internationale wijnen. Ik geef er zelf graag advies bij het kiezen van de perfecte wijn die past bij de voorkeuren van de klant. Wanneer de andere winkels gesloten zijn, ben ik dus s’ avonds open om wijn te verkopen.”

The post Eethuis WAF op nieuwe locatie aan Oosthoekplein in Knokke-Heist: “Hier kunnen we voor nog meer sfeer zorgen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Politicoloog Carl Devos na tijdelijke impasse in Vlaamse formatie: “Deze slapstick kan vergeven worden, vergeten niet”

“De Vlaamse formatie heeft veel weg van een dolle draaideurenkomedie,” schrijft politicoloog Carl Devos. Hij fileert het gebrek aan “ernst, professionalisme en vertrouwen” dat leidde tot een gênant schouwspel. Een vertoning die niet snel vergeten zal worden. Desondanks benadrukt Devos het belang van professionalisme tussen de onderhandelaars. “Als het dan niet goed zit tussen een handvol mensen, heeft dat verdergaande

Lees meer »

Bumba show: ‘Het Verjaardagsboek’ komt ook naar Roeselare, Oostende en Blankenberge

Zaterdag ging ‘Het Verjaardagsboek’, de nieuwe Bumba-show, in première in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Deze nieuwe theatertour is een feesteditie, want het clowntje Bumba, de vriend van de allerkleinsten, mocht dit jaar 20 kaarsjes uitblazen.
The post Bumba show: ‘Het Verjaardagsboek’ komt ook naar Roeselare, Oostende en Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kelly Detavernier trekt N-VA-lijst voor provincieraad in kiesdistrict Kortrijk-Roeselare-Tielt

De Kortrijkse schepen en onderneemster Kelly Detavernier (45) is op 13 oktober de lijsttrekker voor N-VA bij de provincieraadsverkiezingen in het kiesdistrict Kortrijk-Roeselare-Tielt. “N-VA mikt resoluut op een deelname aan het beleid. En daarbij zetten we de West-Vlaming weer centraal. Dat betekent efficiënter besturen, minder structuren en enkel nuttige investeringen”, stelt Detavernier. De lijst van N-VA bestaat verder uit een

Lees meer »