‘De Democraten hebben de mantel van patriottisme gekaapt van de Republikeinen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Dieven aan de haal met 5 meter hoog opblaasbierblik van Average Rob na BK Beerpong: “24 uur de tijd om het anoniem terug te brengen”

Zaterdag vond in het Lichtervelde het BK Beerpong plaats. Deze editie was een groot succes, ware het niet dat tijdens het evenement het grote opblaasbierblik van ‘Tout Bien’, het eigen bier van influencer Average Rob gestolen werd. “Het moet een doordachte operatie geweest zijn, waarbij enkele flauwe grapjassen de elektriciteit afkoppelden, de touwen en spanbandjes van het opblaasblik losmaakten, die

Lees meer »

Sven Vanthourenhout heeft nog geen zicht op een nieuwe job: “Ik ga me volledig smijten tot en met het WK in Zürich”

Sven Vanthourenhout is dinsdag tijdens een persmoment van de Belgische wielerbond in de marge van het EK wielrennen dieper ingegaan op zijn afscheid als wielerbondscoach. Daarbij benadrukte de West-Vlaming dat hij “zich volledig zal smijten tot en met het WK in Zürich”, en dat hij nog geen zicht heeft op zijn werkgever voor volgend jaar: “Ik heb een aantal zaken

Lees meer »

Zulte Waregem parkeert overbodige Brüls en Tambedou bij Jong Essevee

Middenvelder Christian Brüls (35) en centrale verdediger Modou Tambedou (21) hebben allebei nog een contract tot 2025 bij Zulte Waregem, maar daar lijkt geen toekomst meer voor hen weggelegd. De club bevestigt donderdag dat beide spelers bij Jong Essevee de conditie moeten onderhouden.
The post Zulte Waregem parkeert overbodige Brüls en Tambedou bij Jong Essevee appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nummer dertien voor bewoners ‘t Schuttershof in Ingelmunster

De bewoners van ’t Schuttershof kwamen voor de 13de keer bijeen in een tent, die stond opgesteld in de straat. Wegens het slechte weer kon men de tuin van Jacques en Hilde Gits niet gebruiken.
The post Nummer dertien voor bewoners ‘t Schuttershof in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet”

Charlot Senesael (35) uit Pollinkhove ontwikkelde een leuk concept voor slaapfeestjes. Ze verhuurt namelijk slaaptentjes in verschillende thema’s. “Het zijn kant-en-klare pakketten”, zegt Charlot. “We komen de tentjes zelf opzetten indien gewenst.”
The post Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koninklijk Sportcomité Zwevezele viert verjaardag met standbeeld: “Goede renners strikken kost heel wat tijd, moeite en geld”

In 1949 ontstond de toenmalige Sportcomiteit Zwevezele en vandaag – 75 jaar later – is de organisatie actiever dan ooit. Deze verjaardag wordt op zondag 22 september gevierd met de plaatsing van een standbeeld, als eerbetoon aan alle renners, voorzitters en clubleden die al die tijd het beste van zichzelf hebben gegeven om Zwevezele Koers elk jaar waar te maken.

Lees meer »

Taylor Swift is grote winnaar MTV Video Music Awards, ‘Beste nieuwe artiest’ Chappell Roan maakt zich kwaad

De Amerikaanse popzangeres Taylor Swift mocht maar liefst 7 beeldjes in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA’s). Ook de belangrijkste prijs, die voor de ‘Video van het jaar’, ging naar het nummer ‘Fortnight’ van Swift en Post Malone. Verder vielen ook sterren als Chappell Roan, Sabrina Carpenter en Katy Perry in de prijzen.

Lees meer »