CEO Bob Madou treedt op de voorgrond na supportersrel bij blauw-zwart: “De harde kern is een deel van Club. Fascisten zijn dat niet”

“Een megaprobleem”, zo omschrijft Bob Madou de recente gebeurtenissen met de inmiddels opgedoekte North Fanatics. De CEO van Club Brugge over zijn eerste ‘crisis’ op en naast het veld. “Tenzij het functioneel is voor Club Brugge, hoef ik niet in de media te komen.” 

Meer krantenkoppen in België

Elton John weet al wat er op zijn grafsteen moet komen te staan

Elton John weet al wat er na zijn overlijden op zijn grafsteen moet komen te staan. Tijdens de première van zijn autobiografische film ‘Elton John: Never Too Late’ op het Toronto International Film Festival liet de artiest zich ontvallen dat hij op zijn graf niet herdacht wil worden als succesvolle muzikant, maar als betrokken familieman.

Lees meer »

Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot”

Op zaterdag 21 september is er de achtste editie van Bère retrokoers. Het wordt opnieuw een knotsgekke bedoening voor zowel peuters, kleuters, jongeren als volwassenen. Het team heeft alles in het werk gesteld om er opnieuw een boeiende en prijzenrijke editie van te maken.
The post Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot” appeared first on

Lees meer »

Dagobert en Jeannine zijn 60 jaar gelukkig getrouwd

Dagobert Duprez (92) en Jeannine Delbaere (91) werden op het stadhuis ontvangen door raadslid Stephanie Demeyer. Jeannine is geboren in Kortrijk op 19 juni 1943. Zij trok naar het Pensionaat Zusters St-Jozef in Wakken. Jeannine was medezaakvoerder van Juwelier Duprez-Delbaere. Zij is lid van het koor St.-Lutgardis Bellegem. Dagobert werd geboren in Bellegem op 9
The post Dagobert en

Lees meer »

Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare

Roeland Feys (65) uit Roeselare wil met de nieuwe politieke partij SVD of Samen Voor Democratie zijn intrede maken in de lokale politiek. Is het niet voor deze verkiezingen, dan zeker voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.
The post Roeland Feys komt op bij nieuwe partij Samen Voor Democratie in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Financieel wordt het lastig, haar vertrek”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) uit ‘Blind getrouwd’. Het is nu aan kersverse echtgenoot Simen (31) om aan dat patroon een einde te maken. Al staat hij voor een stevige opdracht, want hij zal niet alleen het vertrouwen van zijn bruid, maar ook van haar broer, soulmate én huisgenoot

Lees meer »

Ex-Miss België Kedist Deltour zit op een roze wolk: “Zó verliefd”

Kedist Deltour, Miss België 2021, is mama geworden van Lasana. Na een pittige zwangerschap mochten zij en haar verloofde – MMA-fighter Keita Losene – hun zoontje verwelkomen. “Hij is om op te eten!”, klinkt het enthousiast.
The post Ex-Miss België Kedist Deltour zit op een roze wolk: “Zó verliefd” appeared first on KW.be.

Lees meer »