CELEB 24/7. Lady Gaga verwelkomt puppy en Elizabeth Hurley straalt op haar 59ste in bikini

Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream. 

Meer krantenkoppen in België

Brugse stadsgids die in reien werd geduwd weet nu waarom én door wie, maar trekt klacht niet in: “Dat zou ook een verkeerd signaal zijn”

Nieuwe episode in het verhaal rond de flamboyante stadsgids Pascal Gerritsen (31) in Brugge. De man diende deze zomer een klacht in nadat hij tijdens een gidsbeurt plots in de Brugse reien werd geduwd. Hij weet nu wie hem viseerde én waarom.
The post Brugse stadsgids die in reien werd geduwd weet nu waarom én door wie, maar trekt

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Tal van medaillekansen vandaag: Devos al zeker van brons, George kan Belgisch paralympisch record evenaren

Vandaag komen op de voorlaatste dag van de Paralympische Spelen in Parijs nog acht Belgen in actie, in vier sporten. De grootste medaillekansen zijn er voor dressuurrijdster Michèle George in de freestylecompetitie (graad V) en wielrenner Tim Celen in de wegrit (MT1-2). Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) is al verzekerd van minstens een bronzen medaille, maar hoopt zijn paralympische titel te

Lees meer »

Blinken spreekt steun uit voor gevluchte Venezolaanse presidentskandidaat

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft zondag (lokale tijd) zijn steun uitgesproken voor de presidentskandidaat van de Venezolaanse oppositie, Edmundo Gonzalez Urrutia, die naar Spanje vluchtte. Sinds de omstreden presidentsverkiezingen eind juli, verhoogde de autoritaire president Nicolas Maduro de druk op de oppositieleider.

Lees meer »

Hoe leer ik eindelijk om van die smartphone te blijven achter het stuur?

Op een themazitting rond gsm-gebruik achter het stuur in de politierechtbank van Leuven zijn maandag zo’n 70 mensen veroordeeld tot minstens vijftien dagen rijverbod. Jaarlijks zijn minstens 50 doden en 4.500 gewonden in het verkeer te wijten aan gsm-gebruik achter het stuur, zegt verkeersveiligheidsinstituut Vias. Waarom kunnen we niet gewoon van de gsm afblijven? En leggen we dat ding dan

Lees meer »

N-VA Harelbeke trekt met sterke top 5 richting de gemeenteraadsverkiezingen

Met nog precies een maand te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024, presenteert N-VA Harelbeke haar top 5-kandidaten. De lijst combineert ervaring, ondernemerszin en jong talent, en weerspiegelt de ambities van de partij om Harelbeke nieuw leven in te blazen, aldus N-VA.
The post N-VA Harelbeke trekt met sterke top 5 richting de gemeenteraadsverkiezingen appeared first on

Lees meer »

Werknemers Audi staan hele dag voor gesloten fabriekspoorten: “We willen duidelijkheid, dit is mentaal zwaar”

Maandag hebben enkele honderden werknemers van Audi Brussel de hele dag voor de fabriekspoorten verzameld, maar de fabriek zelf bleef onherroepelijk dicht. De meeste aanwezigen wilden wel aan het werk, maar willen vooral duidelijkheid. “Iedere dag thuiskomen en tegen je vrouw moeten zeggen dat je niet weet of je de volgende dag kunt werken, dat is mentaal zwaar.”

Lees meer »

Eerste Voka Talent Center geopend in Kortrijk: “Ook talenten voor STEM-beroepen worden getest”

In Kortrijk is het eerste Voka Talent Center van West-Vlaanderen geopend en uitgetest door de leerlingen van het PTI van Kortrijk. In het centrum kunnen leerlingen tussen 12 en 14 jaar verschillende soorten testen doen die hen helpen bij hun studiekeuze. Het voordeel van deze testen is dat ze ook beter screenen op talenten voor STEM-opleidingen, zogenaamde technische en wetenschappelijke

Lees meer »

Ondanks tumultueuze verhuizing bevestigt Atelier Rosa uit Menen bij Gault&Millau, ook andere chocolatiers opnieuw opgenomen

Kwaliteitsgids Gault&Millau maakte deze week opnieuw een selectie van de beste chocolatiers van het land. 129 vakmensen werden weerhouden. De streekgenoten die vorig jaar opgenomen werden, triomferen opnieuw. Vooral voor Atelier Rosa uit Menen was dat extra spannend.
The post Ondanks tumultueuze verhuizing bevestigt Atelier Rosa uit Menen bij Gault&Millau, ook andere chocolatiers opnieuw opgenomen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal asielzoekers heeft opvang verlaten

Sinds begin juli moeten asiel­zoekers die een baan hebben een deel van hun opvang zelf betalen. Dat heeft tot gevolg dat een recordaantal mensen deze zomer de asielcentra heeft verlaten. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van ­ontslagnemend staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V), waarover De Tijd woensdag bericht.

Lees meer »