Autorijden met slippers of op blote voeten is niet verboden (maar je kan er tóch een boete voor krijgen)

Met de wagen rijden op blote voeten of teenslippers is niet verboden, maar je kan er wel een boete voor krijgen. Als de politie vindt dat je daardoor te roekeloos rijdt, kan je dat 174 euro kosten. Voor je autoverzekering maakt het dan weer geen verschil wat je aan je voeten draagt tijdens het rijden. Je zal altijd verzekerd zijn bij een ongeval. 

Meer krantenkoppen in België

Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen”

Diefstallen uit (bestel)wagens zijn al een aantal maanden een ware plaag in West-Vlaanderen. De politie van Ieper kon afgelopen weekend alvast enkele mogelijke dieven oppakken.
The post Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare

De partij het Vlaams Belang kondigt op het laatste moment aan dat ze deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober in Koekelare. Dit nieuws werd bevestigd aan onze redactie en komt dus als een verrassing.
The post Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tubaspeler Willy Vincke neemt afscheid van Gemeentelijke Harmonie in Bredene: “Ik kende geen noot muziek toen ik hier arriveerde”

Na ruim 35 jaar achter de bastuba heeft Willy Vincke afgelopen zaterdag definitief afscheid genomen van zijn Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Bredene. “Ik ben hier ooit begonnen als vlaggendrager en kende toen geen noot muziek. Ik heb mooie tijden meegemaakt bij de harmonie en veel vrienden gemaakt maar aan alle mooie liedjes komt een einde”, blikte Willy zaterdag terug.
The

Lees meer »

Verkiezingsaffiches duiken weer op in straatbeeld: waarom ze bij lokale verkiezingen extra belangrijk zijn

Ze duiken stilaan weer op in het straatbeeld: de verkiezingsaffiches. Deze keer voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. "Omdat veel lokale afdelingen onder een andere naam opkomen, zijn die affiches belangrijk", analyseert Reinout Van Zandycke, expert politieke communicatie. "Het wordt voor de kiezer een hele klus om zijn favoriete kandidaat te vinden in het stemhokje."

Lees meer »