Weer Roemeense cel in: Andrew Tate verdacht van mensenhandel en seksuele relaties met minderjarigen

De omstreden Britse influencer Andrew Tate moet een nacht doorbrengen in een Roemeense cel. Hij wordt samen met zijn broer 24 uur vastgehouden in een nieuw onderzoek, zo meldt het gerecht. 

Meer krantenkoppen in België

“We hebben echt stress gehad”: Belgische trainer Lamberts analyseert “de beste prestatie ooit” van Vuelta-winnaar Primoz Roglic

Primoz Roglic heeft in Madrid zijn vierde Vuelta gewonnen en komt zo op gelijke hoogte van Roberto Heras. De voorsprong va Roglic op de nummer twee was 2’36”, maar een gemakkelijke bevalling was het allerminst. Zijn Belgische trainer Marc Lamberts analyseert de Vuelta van zijn poulain: “Hij koerst nog steeds niet pijnvrij.”

Lees meer »

“Wat als ik niet Tyreek Hill was? Was dan het ergste gebeurd?”: bodycambeelden tonen hoe NFL-ster hardhandig wordt geboeid en wat de aanleiding was

De politie van Miami heeft bodycambeelden vrijgegeven die meer duidelijkheid brengen over de confrontatie van American Football-vedette Tyreek Hill (30) met de politie. De speler van Miami Dolphins werd zondag op weg naar het stadion voor de openingsmatch staande gehouden omdat hij zijn gordel niet droeg en te snel reed. Al snel escaleerde de situatie. “Wat als ik niet Tyreek

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »

De Gilde: luxeflats in de schaduw van het Brugse Belfort in aanbouw

Na zes jaar intensieve gesprekken met de stad Brugge is het bouwproject De Gilde eindelijk van start gegaan. De werkzaamheden zijn begonnen met de sloop van de oude kantoorgebouwen van het ACV, waarmee een belangrijke stap is gezet richting de realisatie van dit unieke en innovatieve woonproject in de binnenstad.
The post De Gilde: luxeflats in de schaduw van

Lees meer »

“Ik dacht dat de speurder gewoon een cameraman was”: Rik Verheye en Pedro Elias flaterden erop los in ‘Klopjacht’

Ondanks een ‘dikke’ Porsche met 700 PK werden boezemvrienden Rik Verheye (37) en Pedro Elias (49) al na één dag gevat in ‘Celebrity Klopjacht’. Hun deelname was geen succesverhaal, in tegenstelling tot hun vriendschap. Al tien jaar zijn ze onafscheidelijk, ook al blijkt de vriendschap onderhouden soms moeilijk. “Rik heeft zo zijn eigenaardigheden.”

Lees meer »