Was het nu ivf of niet?: running mate Tim Walz moet klare wijn schenken over hoe hij kinderen kreeg

De kinderen van de Democratische running mate Tim Walz (60) werden niet geboren na een ivf-behandeling. De Amerikaan alludeerde daar geregeld op, maar hij en zijn vrouw doorliepen een andere fertiliteitsbehandeling. Volgens de Republikeinen verkondigt Walz daarom leugens.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang heeft eerste schepenmandaat ooit ‘te pakken’: oud-N-VA’er in Erpe-Mere stapt over

“Dit is een statement tegen het ondemocratische cordon, want dat heeft niks met inhoud of bekwaamheid te maken.” Vlaams Belang krijgt onrechtstreeks voor het eerst een zitje in een college van burgemeester en schepenen. Dat gebeurt in Erpe-Mere, waar schepen Gerda Van Steenberge als onafhankelijke nu na 12 jaar terugkeert naar Vlaams Belang. Tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen werd ze verkozen

Lees meer »

Doen de ‘handicaps’ van Kamala Harris haar de das om in debat tegen Trump?

Het valt nauwelijks te overschatten, het belang van het debat dat zich dinsdagnacht voltrekt in de VS. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, voor veel Amerikaanse kiezers wordt het de eerste echte kennismaking met hun vicepresident. Donald Trump kent iedereen en heeft niet veel te verliezen. Maar Kamala Harris? Zij heeft wel wat handicaps, oordeelt onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden. Zal

Lees meer »

Dit is waarom ‘Lili en Marleen’ niet meer wordt uitgezonden

Hoewel ‘Lili en Marleen’ een groot succes was, moeten fans sinds 2019 zonder hun geliefde personages zoals Jefke, Ida, moeder Lisa, Pierre en Marleentje. In tegenstelling tot andere populaire series zoals ‘F.C. De Kampioenen’, wordt ‘Lili en Marleen’ momenteel niet heruitgezonden. Producent René Vlaeyen legt aan de ‘Gazet van Antwerpen’ uit waarom dat het geval is.

Lees meer »

Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven

Geen stunt tegen tweedeklasser Eupen, maar wel een zeer straffe prestatie van de club uit Derde Amateur. Als KVDO dit een heel seizoen volhoudt, mag het publiek zich in de handjes wrijven.
The post Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze kenden elkaar al van in de crèche”: vriendendienst werd Amel (19) en Junior (19) fataal

“Als je de ene zag, was de andere ook in de buurt. Het waren boezemvrienden.” Amel Maksuti (19) en Junior Testouri (19) stierven woensdag samen tijdens een zwaar verkeersongeval in Beernem. De twee kenden elkaar al van kinds af aan. Hun onwrikbare vriendschap zou uiteindelijk een dramatisch einde kennen. “We willen ze samen begraven. Zo zouden zij het gewild hebben”,

Lees meer »

Lichaam gevonden in Anderlecht: wetsdokter komt ter plaatse

De hulpdiensten werden zondagmorgen opgeroepen omdat passanten een lichaam opmerkten in het kanaal langs de Nijverheidskaai in Brussel. De brandweer kwam ter plaatse en bracht het levenloze lichaam aan wal. Een wetsdokter kwam ter plaatse en moet uitsluitsel geven over de doodsoorzaak.

Lees meer »

Vlaams Belang Kortrijk gaat kiesstrijd aan met volledige lijst en programma: “Handleiding tot beter stadsbestuur”

Vlaams Belang Kortrijk trekt ten strijde met een volledige lijst van 41 kandidaten. “Onze partij kiest daarbij resoluut voor vernieuwing, verjonging en vervrouwelijking”, zegt kopman en kandidaat-burgemeester Wouter Vermeersch. “Ik ben bijzonder fier op al onze kandidaten en dankbaar dat zij stuk voor stuk hun nek uitsteken opdat ‘Kortrijk weer van óns’ wordt.”
The post Vlaams Belang Kortrijk gaat

Lees meer »