Met de start van de Saudische competitie duiken ook de goals en woedeaanvallen van Cristiano Ronaldo weer op

 

Donderdag gaat de Saudi Pro League weer van start. Met een ijzersterke titelverdediger, een nieuwe big spender en vier Belgen. Maar op het einde van de dag blijft het toch vooral de show van Cristiano Ronaldo.

 

Meer krantenkoppen in België

Team Fischer start wekelijkse groepsloop in Kortrijk: “Dag beginnen met een goed gevoel”

Onder begeleiding van Gilles Coigné (37) ging afgelopen weekend een loopclub van start in Kortrijk. “Een sociaal gebeuren waarbij we elke zondagvoormiddag een rustig loopje doen van ongeveer 10 kilometer, langs de mooiste plekjes van Kortrijk.”
The post Team Fischer start wekelijkse groepsloop in Kortrijk: “Dag beginnen met een goed gevoel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dieter Boone verkozen tot nieuwe wijkburgemeester van de Leiehoek na spannende strijd

Dieter Boone (48) is zaterdagavond tijdens een spannende strijd verkozen tot de nieuwe wijkburgemeester van de Leiehoek in Kuurne. Het werd echter een korte nacht voor Dieter, aangezien hij zondagmorgen al om 9.30 uur verwacht werd voor de traditionele rondgang in de wijk, waarbij de nieuwe wijkburgemeester wordt voorgesteld aan de inwoners van de Leiehoek. Dat Dieter populair is in

Lees meer »

Nederlandse toeriste met kajak gered op de Semois

Een Nederlandse toeriste is zondagnamiddag in de problemen gekomen bij een kajaktocht op de Semois. De hulpdiensten van de zone Luxemburg redden de vrouw die vast was komen te zitten op de rivier, aldus de commandant van de hulpverleningszone.

Lees meer »

Verdachte (24) in de cel voor dodelijke home-invasion in Elsene

In het onderzoek naar de dodelijke home-invasion in Elsene hebben de speurders een 24-jarige verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket van Brussel. De man zit sinds 30 augustus in de cel. Tijdens de home invasion viel 1 dode, een man van 57 jaar, en 2 gewonden, de zoon en de vrouw van het dodelijk slachtoffer.

Lees meer »

EXCLUSIEF. In het hoofd van CEO Frederik Delaplace: “Hij trok naar de VRT voor het naamkaartje, het prestige”

Zijn vrienden omschrijven hem als ‘joviaal’, programmamaakster Lidewij Nuitten noemde hem ‘dictatoriaal’. Na een week waarin de CEO van de VRT stevig onder vuur lag, dringt de vraag zich dan ook op: wie is Frederik Delaplace (54) eigenlijk? En waarom doet hij wat hij doet? Insiders gunnen ons een blik in het hoofd van de grote baas van de openbare

Lees meer »