Man (64) uit Brugge sukkelt in kanaal met fiets maar kan door politie gered worden: “Hij was al langere tijd onderkoeld”

Een 64-jarige Bruggeling is woensdagnacht met zijn fiets in het kanaal Brugge-Oostende beland. De politie kon de onfortuinlijke zestiger uit het water redden nadat zijn ongeruste echtgenote alarm had geslagen. “Hoe lang hij al precies in het water lag, is niet duidelijk”, zegt woordvoerder Christian Scheltens. 

Meer krantenkoppen in België

“Ik voel me als Batman, maar dan van het onrecht”: ‘De verraders’ zijn aangeduid, eerste slachtoffer is gekozen

“Dat wordt hier het huis van verderf, je stapt nu de hel binnen.” Profetische woorden van Jonatan Medart als hij samen met 19 andere kandidaten het kasteel van ‘De verraders’ betreedt. Pas daarna wordt hij door presentator Staf Coppens ook effectief aangeduid als saboteur in het spel. Samen met Lotte Vanwezemael en William Boeva, die een speciaal op maat gemaakte

Lees meer »

EXCLUSIEF. Jeremy Doku is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de Duivels: “Ik wil tonen dat ik een leider kan zijn”

Het klinkt misschien gek voor iemand van zijn leeftijd, maar de 22-jarige Jeremy Doku is nu al één van de oudgedienden bij de Rode Duivels. De vleugelspits van Manchester City is klaar voor meer verantwoordelijkheid bij de nationale ploeg. “Ik weet dat mijn statistieken een werkpunt zijn, maar in het voetbal is er meer dan dat”, zegt hij in exclusief

Lees meer »

Ruben Van Gucht komt terug op ‘vrouwenbe­nen-incident’: “Blanka en ik hebben een goede verstandhouding”

Ruben Van Gucht (37) beleefde een drukke sportzomer, waarin hij maar liefst elf weken in het buitenland doorbracht voor onder andere het EK voetbal en de Olympische Spelen. Tijdens een uitzending op Radio 2 ontstond er ophef toen onverwacht de benen van een onbekende vrouw in beeld verschenen. In het programma ‘Café congé’ blikt de sportjournalist nu terug op dat

Lees meer »

Harvey Weinstein (72) met spoed naar ziekenhuis gebracht voor hartoperatie

De verguisde filmproducent Harvey Weinstein is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘ABC News’. De 72-jarige Weinstein is uit de gevangenis op Rikers Island gehaald voor een hartoperatie, bevestigen zijn advocaten aan de zender. Die operatie heeft al plaatsgevonden, maar de advocaten zeggen niet of het een succes was.

Lees meer »

Den overgang

Lien Vansteenbrugge vertelt over haar leven in Tielt.
The post Den overgang appeared first on KW.be.

Lees meer »

Viertal dat aanslag op Antwerpse wijk en NAVO beraamde, krijgt celstraffen tot 15 jaar: “Wilden meerdere personen vermoorden”

De rechtbank van Brugge heeft vier verdachten veroordeeld voor hun deelname aan activiteiten van de terroristische groepering IS. Twee van hen, hadden concrete plannen om aanslagen te plegen op de NAVO, een politiekantoor en bepaalde wijken in Antwerpen. Zij werden veroordeeld tot effectieve celstraffen van acht en vijftien jaar. De twee andere verdachten kregen effectieve celstraffen van vier jaar. De

Lees meer »

Dames HBC Izegem met nieuwe coach

Trainer Piotr Proszynski werd vorig jaar nog kampioen in Liga 3 met de Heren van Roeselare. Na een goed gesprek met de Izegemse handbalclub besloot hij om de komende seizoenen de Dames in tweede nationale onder zijn hoede te nemen.
The post Dames HBC Izegem met nieuwe coach appeared first on KW.be.

Lees meer »