Grillrestaurants Chez Koen in Kortrijk en Wervik staan te koop, Koen Neirinck doet verder in feestzaal Hof Ter Heulebeke

Grillrestaurants Chez Koen in het begin van de Zwevegemstraat in Kortrijk en op het Sint-Maartensplein in Wervik staan te koop via het immokantoor ERA. Eigenaar Koen Neirinck doet wel verder met cateringbedrijf Hof 77 en de feestzaal Hof ter Heulebeke in de Potteriestraat in Beselare. Koen Neirinck is al 35 jaar chef-kok.

Het begon destijds met restaurant Albarello aan de overkant van het stadhuis in Wervik. Het kwam tot een naamswijziging en het werd Chez Koen. Dertien jaar geleden opende Chez Koen in Kortrijk. Koen Neirinck (54) wil meer gaan genieten van het leven. Zijn koksmuts hangt hij evenwel niet aan de haak want op de sociale media vertelt hij nog tien jaar te willen werken.

Nu maar liefst vier horecazaken runnen, is uiteraard niet evident. Het is in de eerste plaats veel en hard werken en er zijn ook veel kopzorgen. Alleen bijvoorbeeld al om voldoende personeel te vinden. Feestzaal Hof ter Heulebeke heeft een capaciteit tot 300 personen. De feestzaal is volledig vernieuwd geweest.

Chez Koen in Kortrijk en Wervik genieten een goede reputatie en zijn vooral bekend voor de ribbetjes en côte à l’os. Gelet op de ligging aan de grens, lokt het restaurant in Wervik veel Fransen. Het is open van donderdag tot en met zondag telkens vanaf 19 uur en ook zondagmiddag vanaf 12 uur.

Voor de duidelijkheid: Chez Koen Wervik en Kortrijk blijven open zolang het te koop staat.

The post Grillrestaurants Chez Koen in Kortrijk en Wervik staan te koop, Koen Neirinck doet verder in feestzaal Hof Ter Heulebeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Stijn Meuris over het beeld van de week: Test één twee

In Nederland heet het een oefenruimte – dat is toch net iets chiquer. Maar wij Vlamingen hebben het over een repetitiekot. En dat mocht je in de meeste gevallen vrij letterlijk nemen: een kot. Om in te repeteren. Gelukkig is er in de loop der decennia veel veranderd. Zoals bijvoorbeeld in Mechelen-Bovelingen, waar de Koninklijke Harmonie ‘Eendracht Maakt Macht’ zopas

Lees meer »

Van klimmen in Damme tot speuren in Waregem: dit zijn onze 5 tips voor Open Monumentendag

Op zondag 8 september tekenen we opnieuw present voor Open Monumentendag. Het thema En route! focust op hoe mensen en ideeën altijd in beweging zijn, langs eeuwenoude routes over land, spoor of water. Dat levert een uitgebreid programma op dat opnieuw getuigt van een rijke en soms vergeten geschiedenis. Ook West-Vlaanderen neemt deel met verschillende activiteiten.
The post Van

Lees meer »

Ruben Van Gucht komt terug op ‘vrouwenbe­nen-incident’: “Blanka en ik hebben een goede verstandhouding”

Ruben Van Gucht (37) beleefde een drukke sportzomer, waarin hij maar liefst elf weken in het buitenland doorbracht voor onder andere het EK voetbal en de Olympische Spelen. Tijdens een uitzending op Radio 2 ontstond er ophef toen onverwacht de benen van een onbekende vrouw in beeld verschenen. In het programma ‘Café congé’ blikt de sportjournalist nu terug op dat

Lees meer »

Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende ik niet veel van café houden”

Christine Vankeirsbilck uit Pittem zal volgend jaar al een kwarteeuw achter de toog staan van café Don Quichotte in de Pontweg, vlakbij de rotonde met de Tramstraat. “Onze ligging hier is goed, op donderdag genieten we ook van het volk op de markt.”
The post Christine straks al 25 jaar achter de toog van Don Quichotte: “Als boerendochter kende

Lees meer »

Sportcenter Get Fit in Waregem bestaat tien jaar: “Geen traditionele fitness met een fabrieksgevoel”

In het Waregem Sport Center in de Bergstraat kun je niet naast Get Fit om. In de imposante inkomhal vind je links de mooie fitnessruimte die veel ruimte biedt aan sportievelingen die hun conditie willen verbeteren en/of op peil houden. Zaakvoerders Aaron en moeder Judith zijn trots op hun zaak die in combinatie met de zusterclub in Nazareth inmiddels tien

Lees meer »

“Oekraïne wil de oorlog voelbaar maken”: drones raken Moskou, maar ligt Poetin daar wakker van?

In Rusland is er voor het eerst een burger omgekomen door een Oekraïense drone die insloeg nabij Moskou. Dat gebeurde tijdens een aanval die de grootste van de oorlog wordt genoemd. Oekraïne wil de oorlog voelbaar maken voor de Russische bevolking. Maar helpt dat wel om Poetins macht te ondergraven? En hoeveel burgers stierven er eigenlijk al op Russisch grondgebied?

Lees meer »