Democraten omarmen nieuwe houding tegenover oude tegenstander: er mag weer met Trump gelachen worden

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Wat een puinhoop”: opnieuw veel frustratie na ticketverkoop voor extra Wembley-shows van Oasis

Opnieuw veel boze fans van de Britse band Oasis. Normaal gezien zouden muziekliefhebbers die tijdens de officiële ticketverkoop voor de reünietour naast een kaartje gegrepen hebben als eerste een uitnodiging krijgen voor de verkoop voor de twee extra shows in Wembley. Al blijkt nu dat veel fans van de rockband die langverwachte mail dan toch niet ontvangen hebben.

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, ook uit ons land, dagen Nederlands fietsmerk Babboe voor rechter

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway begint namens zeker 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen het de Nederlandse fabrikant van bakfietsen Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het televisieprogramma Radar. Met de claim wil het kantoor dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

“Druk, maar niet chaotisch”: banken zien veel belangstelling voor alternatieven staatsbon na vrijkomen van 22 miljard euro

Het is druk bij de banken, nu de 22,5 miljard euro van de staatsbon deze week is vrijgekomen en Belgen op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om dat geld te sparen of te beleggen. Dat blijkt uit een kleine rondvraag. Voor cijfers over hoeveel geld terugvloeit, is het wachten. Een nieuwe staatsbon aan een verlaagde roerende voorheffing is wat de

Lees meer »

Opnieuw stijging in aantal inschrijvingen bij Howest: hogeschool verwelkomt dit jaar 11.000 studenten

Howest kan opnieuw knappe inschrijvingscijfers voorleggen voor het academiejaar 2024-2025. De hogeschool verwelkomt dit jaar 11.000 studenten op haar campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde. Deze groei van 10% bevestigt de aantrekkingskracht van Howest bij studiekiezers, die kiezen voor de innovatieve en praktijkgerichte opleidingen van de hogeschool.
The post Opnieuw stijging in aantal inschrijvingen bij Howest: hogeschool verwelkomt dit

Lees meer »

Geen folklorestoet in de Molenhoek in Deerlijk omwille van wegenwerken

De folklorestoet die op zaterdag 19 oktober door de Molenhoek in Deerlijk zou trekken, gaat niet door. “We hebben onlangs bericht gekregen van de gemeente Deerlijk dat de wegenwerken in verschillende straten van de Molenhoek in oktober nog niet afgerond zullen zijn”, verduidelijkt Nick Mannekens van het feestcomité van de Molenhoek.
The post Geen folklorestoet in de Molenhoek in

Lees meer »

Patrick en Olivier Orlans lanceren nieuw wielerevenement in Oostende: “Kans om met drie fietslegendes mee te fietsen”

Op zaterdag 12 oktober vindt een nieuw evenement plaats in Oostende. Het fietsevenement Coast Cycling Classic neemt deelnemers mee langs de Belgische kust door het achterland van West-Vlaanderen. Er zijn vier afstanden: 25, 50, 75 of 100 kilometer. En je krijgt meteen de kans om met drie wielerlegendes mee te fietsen: Ine Beyen, Frank Hoste en Dirk De Wolf. Ook

Lees meer »

Werknemers Audi staan hele dag voor gesloten fabriekspoorten: “We willen duidelijkheid, dit is mentaal zwaar”

Maandag hebben enkele honderden werknemers van Audi Brussel de hele dag voor de fabriekspoorten verzameld, maar de fabriek zelf bleef onherroepelijk dicht. De meeste aanwezigen wilden wel aan het werk, maar willen vooral duidelijkheid. “Iedere dag thuiskomen en tegen je vrouw moeten zeggen dat je niet weet of je de volgende dag kunt werken, dat is mentaal zwaar.”

Lees meer »