Bejaarde landbouwer die zich verschanste in woning in Destelbergen is overleden

In de Hooistraat in Heusden (Destelbergen) is donderdagavond een bejaarde landbouwer die zich in een woning verschanste, overleden. De omgeving rond Bistro Céline werd eerder in de avond volledig afgezet, de speciale eenheden en de politie kwamen ter plaatse. Over de precieze omstandigheden van het overlijden is nog geen info bekend.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste commerciële ruimtewandeling op komst? SpaceX lanceert Polaris Dawn-missie

Vandaag om 9.38 uur Belgische tijd staat de lancering van de Polaris Dawn-missie door SpaceX gepland, waarmee mogelijk de eerste commerciële ruimtewandeling ooit zal plaatsvinden. De missie, onder leiding van miljardair Jared Isaacman, markeert meerdere primeurs, zoals de verste bemande ruimtevlucht sinds de Apollo-missies en de eerste astronautes die zo ver de ruimte in reizen.

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, onder wie ook Belgen, dagen bakfietsenmerk Babboe voor rechter na veiligheidsproblemen

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway start namens 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen de Nederlandse bakfietsenfabrikant Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het Nederlandse consumentenprogramma ‘Radar’. Het kantoor wil dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

Amerikaanse schoolschutter (14) riskeert levenslange gevangenisstraf maar ontsnapt aan doodstraf omdat hij minderjarig is

De tiener die verdacht wordt van de schietpartij in een middelbare school in Georgia, is vandaag voor het eerst verschenen voor de staatsrechtbank. De 14-jarige Colt Gray wordt aangeklaagd voor moord naar aanleiding van de schietpartij van woensdag waarbij vier mensen om het leven kwamen en negen anderen gewond raakten. Ook Grays vader, die hem naar verluidt het moordwapen cadeau

Lees meer »

Alides nodigt uit voor kennismaking met bouwproject Vue: “Flats voldoen aan de modernste normen”

Op de site van de voormalige verfspecialist in Veurne, op de hoek van de Brugsesteenweg en de Zannekinlaan, schieten de werken van het unieke bouwproject Vue van projectontwikkelaar en investeerder Alides goed op. De oplevering is voorzien begin 2025.
The post Alides nodigt uit voor kennismaking met bouwproject Vue: “Flats voldoen aan de modernste normen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als Rik moet afbellen, kan ik dat moeilijk relativeren”: Rik Verheye en Pedro Elias zijn al 10 jaar beste vrienden

Ondanks een ‘dikke’ Porsche met 700 PK werden boezemvrienden Rik Verheye (37) en Pedro Elias (49) al na één dag gevat in ‘Celebrity Klopjacht’. Hun deelname was geen succesverhaal, in tegenstelling tot hun vriendschap. Al tien jaar zijn ze onafscheidelijk, ook al blijkt de vriendschap onderhouden soms moeilijk. “Rik heeft zo zijn eigenaardigheden.”

Lees meer »

Met dank aan Lisa Hanze: Voodoo Village dorp van liefde en connectie (en zo weinig mogelijk gsm’s)

Voodoo Village. Veelzijdig, verrassend en verbindend. Grimbergs elektronisch en populair mini-dorp waar de Voodoo People – over zaterdag en zondag heen in totaal met 30.000 – zich onderdompelen in de vetste ravedecors (The Forest!). Terwijl in ‘The Oracle’, een uniek Belgisch festivalcocon, deconnectie moet leiden tot reconnectie. Gsm’s zijn er niet toegelaten. Met dank aan Lisa Hanze (29) en Maxim

Lees meer »