“Zeer onbeschoft”: nieuw boek onthult wat Queen Elizabeth écht zei over Donald Trump

Koningin Elizabeth had weinig sympathie voor Donald Trump (78). In een nieuwe biografie over de overleden Britse koningin onthult auteur Craig Brown wat de koningin werkelijk dacht en zei over de zakenman die uiteindelijk president van de Verenigde Staten werd. 

Meer krantenkoppen in België

Kloosterhof in Ingelmunster houdt 14de editie van buurtfeest

De bewoners van het Kloosterhof vierden voor de 14de keer feest. Dit jaar was het thema Oscars & the movies. Vanwege het slechte weer vond men een onderkomen in café Hazekapel in de Doelstraat.
The post Kloosterhof in Ingelmunster houdt 14de editie van buurtfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bandenbedrijf Bandag sluit vestiging in Lanklaar: 111 jobs op de helling

Bandenbedrijf Bandag gaat de vestiging in Lanklaar sluiten in 2025. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens een bijzondere ondernemingsraad. Het bedrijf – gespecialiseerd in bus- en vrachtwagenbanden – wijt de sluiting aan te hoge productiekosten en een dalende afzetmarkt. Op dit moment staan 111 banen op de helling bij Bandag in Lanklaar.

Lees meer »

Vooruit Kortrijk hekelt flip-flop-houding van Team Burgemeester en N-VA rond halve knip in Bissegem: “Je laat uw ploeg toch niet in de steek?”

Bij Vooruit Kortrijk zijn ze niet te spreken over de plotse koerswijziging bij Team Burgemeester en N-VA rond de halve knip in Bissegem. Beide partijen keurden die maatregel mee goed, maar pleiten nu – zo’n maand voor de gemeenteraadsverkiezingen – voor het terugdraaien van die knip. “Je laat uw ploeg toch niet in de steek? Kiezen voor verkeersveiligheid vergt moed

Lees meer »