Was het huwelijk van Jennifer Lopez en Ben Affleck gedoemd om te mislukken? “Hij heeft haar in de steek gelaten”

Het leek wel een sprookje: de twee wereldsterren die elkaar na 17 jaar terugvonden en hun romance nieuw leven inbliezen. “Nu is het voor altijd”, jubelden ze. Maar exact twee jaar na hun huwelijksgeloften is het andermaal over en uit voor Jennifer Lopez (55) en Ben Affleck (52). Waar liep het fout? En hoe moet het nu verder? Het tweetal, dat samen 575 miljoen euro waard is, heeft immers geen huwelijkscontract. “Ze voelt zich vernederd en is uit op wraak.” 

Meer krantenkoppen in België

SERV: Werkdruk en emotionele belasting leraren gedaald, maar werkstress blijft

De werkdruk en emotionele belasting bij leraren is in 2023 gedaald na de piek van 2019, maar dat heeft zich nog niet vertaald in een daling van werkstress en burn-outklachten. Dat blijkt uit de Werkbaarheidsmonitor van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV), een grootschalige werkbaarheidsmeting die de kwaliteit van jobs in Vlaanderen om de vier jaar in kaart brengt.

Lees meer »

EU maakt 40 miljoen euro vrij om Oekraïners voor te bereiden op winter

De Europese Commissie maakt nog eens 40 miljoen euro aan humanitaire hulp vrij voor Oekraïne. Het geld dient hoofdzakelijk om de Oekraïners te helpen bij de voorbereiding op de koude wintermaanden. “We zullen beschadigde gebouwen herstellen, elektriciteit en verwarming verzekeren en onderdak voorzien voor mensen in nood”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

ZoWe verpleegkunde heeft nieuwe directeur

Op 2 september zijn ruim 460 studenten gestart aan de graduaatsopleiding tot verpleegkundige bij ZoWe. Ook voor de nieuwe directeur Eva Teetaert (47) was het haar eerste schooldag. Ze volgt Ingrid Lingier (65) op die veertien jaar aan het hoofd van de school in de Barrièrestraat stond.
The post ZoWe verpleegkunde heeft nieuwe directeur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maria Jonckheere viert 103de verjaardag in wzc Sint-Jozef in Oostkamp

Dinsdag 10 september vierde Maria Jonckheere haar 103de verjaardag in het woonzorgcentrum Sint-Jozef in Oostkamp. Marie verblijft er sinds 2022 en is op 12 juni van dit jaar verhuisd naar de nieuwbouw van afdeling De Sterrenkijker.
The post Maria Jonckheere viert 103de verjaardag in wzc Sint-Jozef in Oostkamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld

Op zondag 15 september is er de 24ste In Flanders Fields Marathon. Er is zowel een halve, als een volledige marathon. Alles samen goed voor 500 deelnemers uit alle hoeken van de wereld.
The post IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Feestcomité klaar voor druk kermisweekend

Het feestcomité is klaar voor drie dagen kermis, te beginnen met een quiz op vrijdagavond in sportzaal Rethorica. Deelnemen kost 24 euro per groep. Op zaterdag is er vanaf 18 uur beenhesp met frietjes en groenten of veggie. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro, ijsje inbegrepen, voor 12- tot 16-jarigen is de prijs 15
The post Feestcomité klaar

Lees meer »

Nicole de Moor (CD&V) laakt dreigement Hongaarse staatssecretaris om migranten op de bus naar Brussel te zetten: “Dit is onaanvaardbaar”

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) keurt de uitspraken af van de Hongaarse staatssecretaris voor Binnenlandse Zaken Bence Rétvàri om asielzoekers met bussen naar Brussel te brengen. Op die manier wil de Hongaarse regering druk uitoefenen op de Europese Unie, die volgens haar Hongarije verplicht om asielzoekers op te vangen. De Moor vindt de uitspraken schadelijk voor

Lees meer »