Walmart stapt helemaal uit Chinees e-commercebedrijf JD.com

11:27 De Amerikaanse retailreus Walmart strijkt ongeveer 3,2 miljard euro op door zijn vertrek als grootste aandeelhouder van de Chinese e-commercespeler JD.com. 

Meer krantenkoppen in België

Bart Van Opstal van ‘Big Brother’ naar parlement voor Vlaams Belang: “VTM wist ervan, maar ik mocht het niet aan grote klok hangen”

Op z’n cv stonden al ‘Big Brother’-deelnemer, politieagent en café-uitbater, en nu is daar parlementslid bijgekomen. Zo’n 8.000 voorkeurstemmen leverden Bart Van Opstal (49) een zitje op naast Tom Van Grieken. “Mijn vader zaliger zou zo fier zijn nu. Hij maakte zich zorgen wat er van mij zou worden”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over zijn politieke

Lees meer »

Rogier en Erna zijn 65 jaar gelukkig getrouwd

Rogier Couckuyt (88) en Erna Verstraete (93) kregen het bezoek van burgemeester Jan Seynhaeve, schepen van Feestelijkheden Lobke Maes en schepenen Stijn Tant en Bas Surmont. Zij kwamen Rogier en Erna feliciteren met hun briljanten huwelijksverjaardag. Zij kregen enkele geschenken aangeboden. Erna is geboren op 22 mei 1931. Ze was huisvrouw en zorgde voor de
The post Rogier en

Lees meer »

70-jarigen komen bijeen voor feestmaal

Een gezellige drukte in de zaal Gruuthuze in Beveren-Leie tijdens de bijeenkomst van de 70’ers uit Deerlijk en Sint-Lodewijk. “Het is vijf jaar geleden dat wij een dergelijke reünie organiseerden. Wij waren toen in de Gavers”, vertelde Francis Deknudt tijdens zijn verwelkoming. Na het feestmaal en het dessert hadden de organisatoren voor een verrassing gezorgd.
The post 70-jarigen komen

Lees meer »

“Russische luchtmachtbasis zwaar getroffen door Oekraïense aanval” – Kremlin ontkent levering van Iraanse raketten aan Rusland niet

Een luchtmachtbasis in de Russische regio Volgograd heeft twee weken geleden ernstige schade opgelopen bij een Oekraïense aanval, zo meldt de Britse inlichtingendienst maandag. De Britten publiceren satellietbeelden van voor en na de aanval. En het Russische leger heeft maandag de verantwoordelijkheid opgeëist voor de verovering van een nieuw dorp in de Donetsk-regio, in het oosten van Oekraïne. Het gaat

Lees meer »

“Brigitte Macron bestaat niet”: 2 vrouwen veroordeeld voor verspreiden van nepnieuws over Franse first lady

In Frankrijk zijn 2 vrouwen veroordeeld die transfobe geruchten verspreid hebben over Brigitte Macron, de echtgenote van de Franse president Emmanuel Macron. Ze beweerden op sociale media dat de first lady als man geboren zou zijn. Volgens hen bestond Brigitte Macron helemaal niet en is ze in werkelijkheid haar broer Jean-Michel Trogneux die van geslacht veranderd is.

Lees meer »

Dexter-prequel verschijnt op 13 december

De serie ‘Dexter: Original Sin’, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de serie ‘Dexter’, verschijnt in december. Dat heeft Paramount donderdag aangekondigd. De eerste aflevering is vanaf 13 december te streamen op Paramount+.

Lees meer »

“Met haar laatste zin wil ze duidelijk iets zeggen”: onze royalty-expert analyseert de videoboodschap van prinses Kate

Geen perscommuniqué, geen tv-interview, geen woordvoerder die in haar naam sprak. De Britse prinses Kate (42) koos – opnieuw – een persoonlijke videoboodschap om bekend te maken dat haar chemotherapie is afgerond. Ze huurde daarvoor een échte regisseur in. Catherine is daarmee een trendsetter in de koninklijke wereld, analyseert onze royalty-expert Wim Dehandschutter. Al volgt ze met zo’n zorgvuldig geregisseerde

Lees meer »

Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen”

Door te investeren in een hotel en vakantiepark wilde Plopsaland De Panne het jaar rond open zijn, maar daarop keert het park nu terug. Na de kerstvakantie zullen het pretpark, het hotel en het vakantiepark zes weken gesloten zijn.
The post Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

EK wielrennen is grootste operatie ooit voor politie in Limburg

Het EK wielrennen dat vanaf woensdag van start gaat in Hasselt, Heusden-Zolder en omgeving is voor de lokale politie in Limburg het grootste evenement dat ze ooit heeft georganiseerd. Er worden helikopters en drones gebruikt, maar ook agenten worden op verschillende manieren ingezet. Op bepaalde dagen zijn er meer dan 450 politiemensen operationeel.

Lees meer »

Lijsttrekkers gaan met elkaar in ultiem debat tijdens het groot Roeselaars verkiezinsdebat

Op zondag 13 oktober zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen. Voor wie nog niet weet op wie te stemmen, of eerder bevestiging wil, moet op zondag 29 september in Creo zijn voor het groot verkiezingsdebat van Perskring Roeselare. De lijsttrekkers gaan er met elkaar in debat over verschillende thema’s.
The post Lijsttrekkers gaan met elkaar in ultiem debat tijdens het groot

Lees meer »