Saskia Schatteman wordt nieuwe directeur voor business media bij Roularta

Roularta krijgt met Saskia Schatteman een nieuwe managing director voor de business media. Dat heeft de Roeselaarse uitgever woensdag bekendgemaakt.

Schatteman wordt vanaf september managing director ad interim van Roularta Business Media, de koepel die voortaan de business-merken binnen Roularta omvat: Trends (en Trends-Tendances), Trends Business Information en Kanaal Z/Canal Z.

The post Saskia Schatteman wordt nieuwe directeur voor business media bij Roularta is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oostkamp sluit zomervakantie af met bedankingsfeest

De leiders van de verschillende jeugdbewegingen en de monitoren van de speelpleinwerking werden door de Oostkampse jeugddienst uitgenodigd voor een bedankingsfeest onder de noemer You Made the Summer. Daarmee wilde de gemeente hen bedanken voor de vrije tijd die ze hebben opgeofferd om anderen een aangename zomertijd te bezorgen. Met de nodige drank en een
The post Oostkamp sluit

Lees meer »

Chelsea De Busschere heeft grote ambities met Hertsberge: “We gaan voor de titel”

De voetbalfamilie in Hertsberge is ruimer geworden. De damesploeg uit Ruddervoorde kwam over. Binnen de kortste tijd klikte het met de heren, die de competitie overigens met een overwinning begonnen. De dames zetten het seizoen in op 28 september, met een thuismatch tegen Zerkegem.
The post Chelsea De Busschere heeft grote ambities met Hertsberge: “We gaan voor de titel”

Lees meer »

Reconversie erfgoedsite Sint-Janshospitaal nu écht van start: “Dit moet een levendige en toegankelijke plek worden”

Met de ondertekening van de overeenkomst door Stad Damme, Global Estate Group en bouwgroep Monument gaat de reconversie van de site rond het Sint-Janshospitaal officieel van start. Naast een grondige restauratie van de historische gebouwen komen er op de site ook 26 nieuwe huizen en appartementen.
The post Reconversie erfgoedsite Sint-Janshospitaal nu écht van start: “Dit moet een levendige

Lees meer »