Restaurant laat gasten 8 euro betalen voor een leeg bord: “En dan verrast zijn dat er niemand komt”

Op sociale media is er heel wat ophef ontstaan over een restaurant in Oostenrijk dat gasten laat betalen voor een extra bord dat besteld wordt om een gerecht samen te kunnen delen. Het horecabedrijf, gelegen aan de Wörthersee, rekent maar liefst 8 euro aan voor het lege bord.

 

Meer krantenkoppen in België

Franse keten Chaussea neemt 62 verkooppunten van Bristol over

62 winkels van schoenen- en kledingketen Bristol in Vlaanderen en Wallonië worden overgenomen door de Chaussea groep, een Franse keten die in totaal meer dan 500 schoenenwinkels uitbaat. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Hasselt beslist. Euro Shoe Group, de vennootschap achter Bristol, vroeg eind mei een gerechtelijke reorganisatie aan.

Lees meer »

N-VA wil dat Provincie zich voortaan enkel nog focust op haar kerntaken

N-VA West-Vlaanderen heeft haar kandidaten voor de provincieraadverkiezingen in de drie kieskringen voorgesteld. De kieskring Brugge-Torhout-Oostkust presenteert zich aan de kiezer met de voormalig Blankenbergse burgemeester Daphné Dumery als lijsttrekker. Lijstduwer is Axel Ronse, tevens lijsttrekker en kandidaat-burgemeester in Kortrijk en federaal parlementslid. Hij heeft ook een sterke verwevenheid met Brugge.
The post N-VA wil dat Provincie zich voortaan

Lees meer »

Expert duidt “uitzonderlijke” manier waarop Vlaams Belang aan eerste schepen komt: “Dit zal waarschijnlijk niet lang duren”

Vlaams Belang krijgt voor het eerst (onrechtstreeks) een zitje in een in een college van burgemeester en schepenen. Dat komt omdat Gerda Van Steenberge – schepen in Erpe-Mere – opstapt bij N-VA en als onafhankelijke gaat zetelen voor Vlaams Belang. “Ja, dit is uitzonderlijk” zegt politicoloog Herwig Reynaert, “men zal dit moeten uitzweten.”

Lees meer »