Meer dan 200 ‘dinosauriërs’ blazen verzamelen voor het wereldkampioenschap T. rex-racen

De T-Rex World Championship Races werden afgelopen weekend georganiseerd op een renbaan voor paarden in Auburn, in de Amerikaanse staat Washington. Meer dan 200 deelnemers trokken een opblaasbaar T. rex-pak aan, schreven zich in onder kleurrijke namen – wat dacht je van Rambling Rex, Dinos Just Want To Have Fun of Sexy Rexy – en zetten hun beste beentje voor op de 100 yard dash, een race van zo’n 91 meter. Het opmerkelijke wereldkampioenschap wordt al sinds 2017 georganiseerd en levert ook dit jaar geweldige beelden op.

 

Meer krantenkoppen in België

Gilles Meurisse is kapitein van Eendracht Brugge (4D)

De competitie begon een beetje in mineur voor Eendracht Brugge. De jongens van de Watertoren waren de eerste wedstrijd bye en namen het vervolgens op tegen Sint-Joris. In Overleie stonden ze een kwartier voor inrukken 0-2 voor maar in het slotkwartier lieten ze die bonus teloorgaan.
The post Gilles Meurisse is kapitein van Eendracht Brugge (4D) appeared first on

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven score van 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Laatste weekend voor bar José op Grote Kring: “We gaan feesten!”

Afgelopen maanden kon je in de sfeervolle pop-up bar José terecht voor kwaliteitsvolle wijnen, bieren en zuiderse tapas. Vrijdag 13 september gaan Marie Ryssaert, Karla Denoulet, Fien Dewaele en Kathelijn Breda hun laatste weekend in. “De tijd is echt voorbijgevlogen!” De uitgebreide tapaskaart wordt voor de laatste dagen vervangen door één gerecht: chili con carne.
The post Laatste weekend

Lees meer »

Clairette en Roger zijn 50 jaar getrouwd

Clairette Ameele (68) en Roger Janssens (71) zijn inwijkelingen, maar wonen al sinds 1982 in de Sint-Godelievestraat. Roger is de vierde in een gezin van acht uit Snaaskerke, Clairette is afkomstig uit Ettelgem en heeft nog één zus en drie broers. Ze trouwden op 31 augustus 1974 in Ettelgem. Na het middelbaar gingen ze beiden
The post Clairette en

Lees meer »