Lichaam van bejaarde vrouw gevonden in een garage in Veldegem: mogelijks verdacht overlijden

Er is een lichaam van een bejaarde vrouw ontdekt in een garage in Veldegem. Het gaat mogelijks om een verdacht overlijden. Het parket heeft een wetsdokter aangesteld om de doodsoorzaak na te gaan.

In de Koningin Astridstraat in Veldegem, tussen de apotheek en de Carrefour Express, is een lichaam gevonden in een garage. Vermoedelijk lag het lijk er al een tijdje. Het zou gaan om het lichaam van een 87-jarige vrouw uit Zedelgem.

Wetsdokter

Het parket van West-Vlaanderen heeft het onderzoek uit handen genomen van de politiezone ‘t Houtschen, omdat het vermoedelijk om een verdacht overlijden gaat. De wetsdokter is ter plaatse, hij probeert de doodsoorzaak te bepalen.

The post Lichaam van bejaarde vrouw gevonden in een garage in Veldegem: mogelijks verdacht overlijden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee vrouwen naar het ziekenhuis na frontale botsing in Staden

Maandagavond zijn twee vrouwen die samen in de auto zaten, gewond geraakt bij een zwaar ongeval op de N36 in Staden. De bestuurster wilde plots links afslaan, maar had niet gezien dat er een tegenligger kwam aangereden. Het kwam tot een frontale botsing tussen de twee voertuigen.
The post Twee vrouwen naar het ziekenhuis na frontale botsing in Staden

Lees meer »

Feestcomité klaar voor druk kermisweekend

Het feestcomité is klaar voor drie dagen kermis, te beginnen met een quiz op vrijdagavond in sportzaal Rethorica. Deelnemen kost 24 euro per groep. Op zaterdag is er vanaf 18 uur beenhesp met frietjes en groenten of veggie. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro, ijsje inbegrepen, voor 12- tot 16-jarigen is de prijs 15
The post Feestcomité klaar

Lees meer »

Apple mag oortjes gebruiken als gehoorapparaat in VS

Volwassenen met licht tot matig hoorverlies, zullen later dit jaar bepaalde AirPods, draadloze oortjes van de Amerikaanse techgigant Apple, kunnen gebruiken als gehoorapparaat. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit (FDA) heeft daarvoor ontwikkelde software van Apple goedgekeurd.

Lees meer »

Afvalophaler in levensgevaar na aanrijding in Gent

Een medewerker van Ivago werd vrijdagmiddag, iets voor 13 uur, aangereden in de Gaverlandstraat in het Gentse Drongen. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De straat was even afgezet, maar werd iets na 15 uur weer vrijgegeven.

Lees meer »

Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat

Harelbeke werd getrakteerd op het kopstukkendebat van Unizo Leiekracht in cc Het Spoor. Vooruit-Groen, Team Harelbeke, N-VA en Vlaams Belang lieten er hun licht schijnen op enkele thema’s die leven in de stad. Hannes Heynderickx was moderator.
The post Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat appeared first on KW.be.

Lees meer »

België stuurt zo’n 500 tenten naar Gaza om de winter door te komen

Op de luchthaven van Melsbroek is een vliegtuig met 511 tenten aan boord naar Gaza vertrokken. Het gaat om een B-FAST-missie. De tenten moeten ontheemde Palestijnen een onderdak bieden voor de komende winter. Intussen zijn op de Westelijke Jordaanoever 5 Palestijnen gedood na een Israëlische luchtaanval. Het Israëlische leger meldt ook dat 2 piloten zijn omgekomen bij een helikopterongeluk.

Lees meer »

“Honden etende immigranten” en “abortus na geboorte” tegen “We gaan niet terug”: dit was het pittige debat tussen Kamala Harris en Donald Trump

Kamala Harris en Donald Trump hebben dinsdagnacht in Philadelphia hun eerste – en tot nader order enige – debat gehouden in de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het werd een verbeten strijd, maar zonder duidelijke winnaar. Trump hamerde onophoudelijk op zijn favoriete onderwerp immigratie, Harris had zich dan weer duidelijk voorgenomen om de Amerikaanse kiezers ook een positieve visie op

Lees meer »

Alarmfase oranje in het West-Vlaamse peloton: deze provinciegenoten hebben (officieel) nog geen contract voor volgend seizoen

Sinds 1 augustus mogen wielertransfers officieel gemaakt worden. Het is dan ook al iets meer dan een maand uitkijken naar nieuws over onze West-Vlaamse profs die nog geen contract hebben voor volgend seizoen. Sommigen moeten zich (geen) zorgen maken.
The post Alarmfase oranje in het West-Vlaamse peloton: deze provinciegenoten hebben (officieel) nog geen contract voor volgend seizoen appeared first

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Tal van medaillekansen vandaag: Devos al zeker van brons, George kan Belgisch paralympisch record evenaren

Vandaag komen op de voorlaatste dag van de Paralympische Spelen in Parijs nog acht Belgen in actie, in vier sporten. De grootste medaillekansen zijn er voor dressuurrijdster Michèle George in de freestylecompetitie (graad V) en wielrenner Tim Celen in de wegrit (MT1-2). Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) is al verzekerd van minstens een bronzen medaille, maar hoopt zijn paralympische titel te

Lees meer »

Na valse start hoopt Rapid Langemark op rustig seizoen

Het seizoen van Rapid Langemark startte afgelopen weekend met een valse noot. De club moest voor de eerste competitiewedstrijd tegen Knokke-Heist forfait geven door een gebrek aan spelers.
The post Na valse start hoopt Rapid Langemark op rustig seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »