Ed Sheeran toont omstreden zwemvijver en hoe een dag uit zijn leven eruitziet

Hoe ziet een dag uit het leven van zanger Ed Sheeran (33) eruit? Op Instagram deelt hij een filmpje van zijn dagelijkse bezigheden, inclusief een duik in de gigantische zwemvijver bij zijn landhuis in Suffolk. Die kwam er uiteindelijk toch na veel protest van buren, maar hij kreeg een verbod om erin te zwemmen. 

Meer krantenkoppen in België

Karine en Malick varen al 50 jaar in hun huwelijksbootje

Malick Menia (72) en Karine Naert (74) werden naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum ontvangen op het stadhuis. Zij kregen enkele geschenken aangeboden. Karine is geboren op 6 maart 1950 in Kortrijk als oudste in een gezin van drie kinderen. Vanaf haar 18de ging ze als laborante aan de slag in de Sint-Niklaaskliniek in Kortrijk.
The post Karine en

Lees meer »

CEO van Child Focus vindt het goed dat Sven Pichal publiek proces krijgt: “De problematiek moet uit het verdomhoekje”

Radiomaker Sven Pichal (45) moet zich op 18 november voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor het bezit en de verspreiding van beelden van kindermisbruik. Het wordt een publiek proces, in tegenstelling tot wat zijn verdediging vroeg. Nel Broothaerts, CEO van Child Focus, ziet een groot maatschappelijk belang: “Het stigma moet uit het verdomhoekje.”

Lees meer »

Vier wagens beschadigd nadat auto wellicht door rood licht rijdt in Koksijde, vrouw (86) naar ziekenhuis

Op het kruispunt van de Zeelaan met de Robert Vandammestraat in Koksijde raakten vier auto’s maandagmiddag beschadigd door een verkeersongeval. Dat gebeurde vermoedelijk nadat een wagen door het rode licht was gereden. Een 86-jarige vrouw werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
The post Vier wagens beschadigd nadat auto wellicht door rood licht rijdt in Koksijde, vrouw (86) naar

Lees meer »

Mooi werk van mannenatelier de ‘Klu(t)ssers’ in Harelbeke: insectenhotels voor wzc De Vlinder

Er werden vier insectenkastjes, ook wel insectenhotels genoemd, onthuld in wzc De Vlinder in Harelbeke. De ontwerpers en makers zijn de mannelijke bewoners zelf. “Het is nu wachten op de insecten die hun weg moeten vinden”, luidt het.
The post Mooi werk van mannenatelier de ‘Klu(t)ssers’ in Harelbeke: insectenhotels voor wzc De Vlinder appeared first on KW.be.

Lees meer »

Filip en Mathilde betalen 85.975 euro per jaar: meer details over het studentenleven van prinses Elisabeth op Harvard

Slechts 15 procent van de studenten slaagt in de gruwelijk moeilijke toelatingsproef van het prestigieuze Harvard en kroonprinses Elisabeth hoort daarbij. Zij verdwijnt even van de koninklijke bühne en verhuist naar de Amerikaanse campus. Hoe zal haar leven aan een van ‘s werelds beste universiteiten eruitzien en hoe wist zij de Harvard-elite te overtuigen van haar kunnen? “Ze is niet

Lees meer »

Nestlé Waters treft schikking van 2 miljoen euro met Franse gerecht

Nestlé Waters gaat een boete van 2 miljoen euro betalen. Het bedrijf heeft een schikking getroffen met het parket. Dat heeft de procureur van het Franse Epinal gemeld. Nestlé Waters moet die boete betalen, nadat aan het licht kwam dat flessenwater van merken als Perrier en Contrex niet aan de eisen voldeed van puur mineraalwater.

Lees meer »

Franse keten Chaussea neemt 62 verkooppunten van Bristol over

62 winkels van schoenen- en kledingketen Bristol in Vlaanderen en Wallonië worden overgenomen door de Chaussea groep, een Franse keten die in totaal meer dan 500 schoenenwinkels uitbaat. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Hasselt beslist. Euro Shoe Group, de vennootschap achter Bristol, vroeg eind mei een gerechtelijke reorganisatie aan.

Lees meer »

Huiswerkbegeleiding en knutselatelier in BKO De Zonnebloem: “Extra service voor kinderen”

Het nieuwe schooljaar bracht bij buitenschoolse kinderopvang De Zonnebloem meteen een nieuwigheid mee. De kinderen kunnen er nu ook huiswerkbegeleiding krijgen en deelnemen aan knutselworkshops. “De vraag naar deze extra ondersteuning leefde bij de ouders”, zeggen coördinator Wim Depelchin en schepen Ann Bentein (Open VLD).
The post Huiswerkbegeleiding en knutselatelier in BKO De Zonnebloem: “Extra service voor kinderen” appeared

Lees meer »

Boezemvrienden Amel (19) en Junior (19) sterven naast elkaar tijdens dramatisch ongeval: “Als het kon, waren ze altijd samen”

“Als je de ene zag, was de andere ook in de buurt. Het waren boezemvrienden.” Amel Maksuti (19) en Junior Testouri (19) stierven woensdag samen tijdens een zwaar verkeersongeval in Beernem. De twee kenden elkaar al van kinds af aan. Hun onwrikbare vriendschap zou uiteindelijk een dramatisch einde kennen. “We willen ze samen begraven. Zo zouden zij het gewild hebben”,

Lees meer »