Reis door Europa in negen foto-expo’s | ‘The Family of Man’: een tentoonstelling als werelderfgoed

12:05 Negen weken lang reizen we door Europa op zoek naar boeiende fotomusea en tentoonstellingen. Vandaag houden we halt in Clervaux in het Groothertogdom Luxemburg. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK LIVE. Magnier steekt tweede etappezege op zak, kijk als HLN-abonnee LIVE naar de nabeschouwing van de vierde rit in de Tour of Britain

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (die eindigt op 8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen,

Lees meer »

TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen

TSC Proven begon het seizoen met één op zes. Tegen Sparta Dikkebus verloor het met 2-4, in Gits werd het een brilscore. Zaterdag komt Staden op bezoek. Simon Decroos hoopt op de eerste driepunter van het seizoen.
The post TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Peter Laloo (ex Rock-Fort) start in Ezelstraat pop-up P’

Op vrijdag 13 september gaat Peter Laloo (51) – jarenlang medezaakvoerder van Rock-Fort – in de Ezelstraat 13 van start met pop-up restaurant P’. “Ik sta bekend als zaalverantwoordelijke en sommelier maar hier zal ik voor het eerst in bijna 25 jaar weer zelf aan het fornuis staan”, zegt Peter Laloo.
The post Peter Laloo (ex Rock-Fort) start in

Lees meer »

WONDER Creativity Festival onthult de eerste hoogtepunten van de 2024 editie

Het stadsfestival WONDER brengt creatief talent uit heel België samen in een uniek ontdekkingsparcours doorheen Kortrijk, van 17 oktober tot 3 november. De organisatie deelt alvast vijf niet te missen hoogtepunten uit het programma. Van digitale elementen in een textielpaviljoen tot een groepstentoonstelling in een oud koetshuis.
The post WONDER Creativity Festival onthult de eerste hoogtepunten van de 2024

Lees meer »

Schoenenketen Bristol failliet: 160 banen gaan verloren

Het doek is zoals verwacht gevallen over de schoenenketen Bristol. De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, heeft donderdag het faillissement uitgesproken van Euro Shoe Group, de vennootschap achter de keten. Dat meldt vakbond ACV Puls en het bedrijf bevestigt het nieuws. Een 160-tal mensen op de hoofdzetel en het logistiek centrum in Beringen verliezen hun baan.

Lees meer »

Ruben Van Gucht komt terug op ‘vrouwenbenen-incident’: “Voor mij een weet, voor jullie een vraag”

Ruben Van Gucht (37) beleefde een drukke sportzomer, waarin hij maar liefst elf weken in het buitenland doorbracht voor onder andere het EK voetbal en de Olympische Spelen. Tijdens een uitzending op Radio 2 ontstond er ophef toen onverwacht de benen van een onbekende vrouw in beeld verschenen. In het programma ‘Café congé’ blikt de sportjournalist nu terug op dat

Lees meer »

Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet”

Charlot Senesael (35) uit Pollinkhove ontwikkelde een leuk concept voor slaapfeestjes. Ze verhuurt namelijk slaaptentjes in verschillende thema’s. “Het zijn kant-en-klare pakketten”, zegt Charlot. “We komen de tentjes zelf opzetten indien gewenst.”
The post Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet” appeared first on KW.be.

Lees meer »