O.J. Simpson had massa’s schulden voor zijn dood: “Zijn zoon Justin zal moeten helpen om dit af te lossen”

O.J. Simpson zou een enorme schuld hebben gehad toen hij in april overleed. Dat meldt advocaat Malcolm LaVergne, die zijn nalatenschap beheert, aan de Amerikaanse entertainmentsite ‘TMZ’. “Ik probeer 269.000 dollar (255.550 euro) bij elkaar te krijgen, maar daarvoor zal ook de zoon van Simpson, Justin, moeten meewerken.” 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe expo herdenkt bevrijding door troepen van Maczek: “Tielt had altijd een speciaal plaatsje in het hart van mijn grootvader”

Tachtig jaar geleden werd Tielt na hevige straatgevechten bevrijd van de Duitsers door de troepen van de Poolse generaal Maczek. Vrijdagavond werd dat ceremonieel herdacht in Huis Mulle, gevolgd door de officiële opening van een expo over de bevrijding. Karolina Maczek had de eer die expo te openen. “Generatie op generatie wordt de fakkel der herinnering hier doorgegeven.”
The

Lees meer »

Slachtoffers van seksueel misbruik in de Kerk op auditie voor een gesprek met de paus: “Waarom moet dat opnieuw in het geniep gebeuren?”

In de aanloop naar het bezoek van de paus aan België, eind deze maand, lopen volop contacten tussen de slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Kerk en de bisschoppen. Wie van hen de paus zal ontmoeten, is nog niet bekend. Vandaag was er een voorbereidende ontmoeting tussen de slachtoffers en de Kerk. Priester Rik Devillé, van de werkgroep Mensenrechten in

Lees meer »

Sterre Provost wint BK op de 400 meter

Vorig weekend behaalde de Oostduinkerkse atlete Sterre Provost (17) goud op de 400 meter bij de scholieren. Sterre kon zo een streep trekken onder een moeilijke periode met veel blessures.
The post Sterre Provost wint BK op de 400 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat

Harelbeke werd getrakteerd op het kopstukkendebat van Unizo Leiekracht in cc Het Spoor. Vooruit-Groen, Team Harelbeke, N-VA en Vlaams Belang lieten er hun licht schijnen op enkele thema’s die leven in de stad. Hannes Heynderickx was moderator.
The post Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wouter Vandeginste (51) uit Torhout met verdedigingshond geselecteerd voor BK: “Ik hoop op een podiumplaats”

Wouter Vandeginste (51) van de gelijknamige garage op de hoek van de Oostendestraat en de Noordlaan, heeft een hobby die zowat al zijn vrije tijd inpalmt. Hij neemt op hoog niveau deel aan ringwedstrijden voor verdedigingshonden en werd zopas al voor de dertiende keer geselecteerd voor het Belgisch kampioenschap, wat een uitzonderlijke prestatie is.
The post Wouter Vandeginste (51)

Lees meer »