Marokkaanse koning verleent gratie aan 4.831 cannabistelers

Koning Mohammed VI van Marokko verleent gratie aan 4.831 vervolgde, gezochte of veroordeelde cannabistelers. Dat heeft het Marokkaanse ministerie van Justitie maandagavond bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Klaar met woke en middelmatigheid? In Ardennen start school voor ‘complotdenkers’ met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’

Ben jij een kuddedier dat niet voor zichzelf kan denken? Dan is deze school niet voor jou. Nova Academia – een nieuw instituut in het Waalse Theux – is bestemd voor ‘echte volwassenen’. Vanaf september biedt de school een geluid tegen middelmatigheid, wokeïsme en vrouwen die geen kinderen krijgen. Met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’ – en dat allemaal voor

Lees meer »

IN BEELD. Kevin De Bruyne brengt daags na nederlaag (en vlammend interview) bezoek aan UZ Jette: “Niet het moment om over voetbal te praten”

Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft dinsdagvoormiddag samen met zijn vrouw Michèle Lacroix een bezoek gebracht aan het Ronald McDonald Huis aan het UZ Brussel in Jette. Over zijn uitspraken na de nederlaag tegen Frankrijk de avond voordien had hij niets meer te zeggen. “Dit is niet het moment om over voetbal te praten.”

Lees meer »

Voorstel van Israël: Hamas-leider mag veilig weg uit Gaza als hij gijzelaars vrijlaat – Zes VN-medewerker omgekomen bij Israëlische aanval in Gaza

Israël heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas een nieuw voorstel gedaan. Hamas-leider Yahya Sinwar mag veilig vertrekken uit Gaza in ruil voor de vrijlating van de Israëlische gijzelaars. Bij een Israëlische luchtaanval op een school in Gaza zijn veertien mensen gedood. Ook heeft het Israëlische leger woensdag vijf Palestijnen gedood in Tubas, op de bezette Westelijke Jordaanoever. Dat melden de Palestijnse

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Vrouw verbergt gestolen spullen in kinderwagen: “Frappant dat ze hiermee aan de kassa probeerde te passeren”

Een 30-jarige Française moest zich woensdagmorgen voor de rechtbank in Kortrijk verantwoorden voor diefstal. Ze werd betrapt toen ze de Aldi in Menen wilde verlaten met etenswaren en verzorgingsproducten die ze niet betaald had. In het totaal ging het om goederen ter waarde van 104 euro.
The post Vrouw verbergt gestolen spullen in kinderwagen: “Frappant dat ze hiermee aan

Lees meer »

“Niet de bedoeling dat Evenepoel weer naar Tourgewicht gaat”: ploegleider Klaas Lodewyck over de laatste “cruciale” weken richting WK

“De twee weken die nu volgen worden cruciaal.” Ploegleider Klaas Lodewyck weet dat de weg naar een nieuwe wereldtitel er een is met uitdagingen voor Remco Evenepoel. “Zijn Tourgewicht zal hij wellicht niet meer halen.” Toch leeft de dubbele olympische kampioen in Engeland zonder druk toe naar zijn laatste grote doel van het jaar.

Lees meer »

TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen

TSC Proven begon het seizoen met één op zes. Tegen Sparta Dikkebus verloor het met 2-4, in Gits werd het een brilscore. Zaterdag komt Staden op bezoek. Simon Decroos hoopt op de eerste driepunter van het seizoen.
The post TSC Proven snakt naar eerste driepunter van het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »