Lichaam aangespoeld op strand van Blankenberge, autopsie moet doodsoorzaak bepalen

Op het strand van Blankenberge is vanmorgen vroeg het lichaam van een man gevonden. Het parket van West-Vlaanderen heeft een wetsdokter aangesteld om te onderzoeken hoe de man is gestorven. 

Meer krantenkoppen in België

Beschimpte Australische breakdancer is… de mondiale nummer 1

Met haar ‘onorthodoxe’ moves tijdens de Olympische Spelen in Parijs werd ze een wereldwijde sensatie en vooral het mikpunt van spot. Nu blijkt dat Rachael Gunn, oftewel B-girl ‘Raygun’, ondanks haar controversiële performance voor Team Australië op de Spelen de nummer 1 van de wereld is.

Lees meer »

“Ik lig niet wakker van twee kilo meer of minder”: winnares van ‘Belgium’s Next Top Model’ laat zich niet onder druk zetten

“Ik wilde al op mijn twaalfde model worden, maar mijn ouders vonden me te jong.” De negentienjarige Bréseïs Simons werd door de vakjury en de kijker uitgeroepen tot ‘Belgium’s Next Top Model 2024’. De Gentse gaat naar huis met een modellencontract en staat op de cover van ‘L’Officiel Belgium’. Hoe beleefde ze de wedstrijd? En wat brengt de toekomst? “Ik

Lees meer »

Tweede fase van vaccinatiecampagne tegen polio in Gazastrook afgerond

In de Syrische provincie Hama zijn na de reeks Israëlische aanvallen in de nacht van zondag op maandag al veertien doden geteld. Dat meldt het officiële agentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De Israëlische aanvallen waren naar verluidt gericht tegen vijf militaire sites in het centrum van het land.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Auto kantelt na aanrijding op kruispunt in Oostduinkerke, drie slachtoffers lichtgewond overgebracht naar ziekenhuis

Bij een verkeersongeval in het centrum van Oostduinkerke zijn donderdagochtend drie gewonden gevallen. Een auto met daarin een bejaard koppel van 80 en 84 jaar stopte niet aan een kruispunt en ramde de wagen van een 32-jarige vrouw in de flank. Haar auto kantelde en de vrouw zat even vast. De drie gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht.
The

Lees meer »