KIJK. Robby maakt een ‘krasse’ indruk in ‘B&B zoekt lief’: hij wast Patricia’s auto, maar doet dat met een schuurspons

“Heel de auto is beschadigd, oh my god.” Het had een aangename verrassing moeten zijn voor B&B-uitbaatster Patricia, waarmee Robby punten zou scoren. Hij heeft Patricia’s wagen volledig schoongemaakt, maar heeft zich wel vergist van spons. “Heeft hij dat nou gedaan met een schuurspons?!”, schrikt Patricia als ze de vele krassen op haar auto ziet. 

Meer krantenkoppen in België

Vijfde buurtfeest bij de bewoners van De Paulientjes

De bewoners van residentie De Paulientjes in de Ieperstraat in Menen verzamelden zich op zaterdag 31 augustus voor een heus buurtfeest. Al voor de vijfde maal schoven een 40-tal buren aan één lange feesttafel aan voor een verfrissend drankje en lekkere gevulde broodjes. Bewoner Gerard Egels, een van de bezielers van het feest, was zeer
The post Vijfde buurtfeest

Lees meer »

DE INSIDER. Ons hoofd ontploft nu al, maar je kan er iets aan doen: “Zie je brein als een spier. Je kan het trainen om rust te vinden”

Na de eerste week van september staat ons hoofd alweer op ontploffen. Het werk, het huishouden, de school van de kinderen, propvolle weekends,… Hoe kan dat toch, dat we na één week terug in de ratrace weer verdrinken in de chaos? Psychologe Elke Geraerts, auteur van “Focus is het nieuwe goud”, geeft tips om ons brein te soigneren in deze

Lees meer »

Corneel Vanslembrouck wil voor goud gaan op EK

Op het EK wielrennen mag Corneel Vanslembrouck (17) de Belgische kleuren verdedigen in de Mixed Team Relay. Als gepatenteerde tijdrijder maakt de tweedejaarsjunior kans op een medaille. “Het thuispubliek zal ons een extra boost geven.”
The post Corneel Vanslembrouck wil voor goud gaan op EK appeared first on KW.be.

Lees meer »

Café du Rat Mort sluit Ensorjaar in stijl af: flamboyant feest in Parijse sfeer

Dit jaar kleurde James Ensor Oostende als geen ander, want het is 75 jaar geleden dat hij overleed. In aanloop van het slotweekend op 21 en 22 september zet de Koninklijke Cercle Coecilia hun vroegere clublid vorige zaterdag nog eenmaal in de bloemetjes door het spectaculaire galabal ‘Met Ensor naar het Cabaret du Rat Mort’ te organiseren in Kursaal Oostende.

Lees meer »

Diependaele (N-VA) formuleert derde en laatste voorstel in Vlaamse formatie: waar moet 3 miljard nieuw beleid naartoe gaan?

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) roept Vooruit en CD&V morgen apart terug rond de onderhandelingstafel. Daar legt hij zijn derde en ultieme compromisvoorstel neer, zo vernam HLN. De tijd dringt, want de lokale verkiezingen komen snel dichterbij. De discussie draait nu om 3 miljard euro aan nieuw beleid dat in de steigers staat. Geef je dat geld best uit aan

Lees meer »

Fotovrienden stellen tentoon in DH De Rijstpekker

De Harelbeekse Fotovrienden tonen hun nieuw en ander werk op 21 en 22 september in Dorpshuis De Rijstpekker in Hulste. “Fotograferen is onze passie en wij willen die graag delen met anderen”, luidt het. Ruim 20 fotovrienden nemen deel.
The post Fotovrienden stellen tentoon in DH De Rijstpekker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Handzame ontvangt titelkandidaat De Haan: “We hebben niets te verliezen”

Onder leiding van nieuwe trainer Gunther Gesquière pakte NSVD Handzame op de eerste speeldag overtuigend drie punten bij Doomkerke (1-5). De eerste thuismatch van het seizoen leverde een eerste nederlaag op. Kanegem kwam met 0-3 winnen. Zondag komt leider De Haan op bezoek.
The post Handzame ontvangt titelkandidaat De Haan: “We hebben niets te verliezen” appeared first on KW.be.

Lees meer »