Hevige regen zorgt voor problemen in regio Roeselare

De hevige regenval zorgde dinsdag in de late namiddag voor enkele problemen in de regio Roeselare. Op de E403 in Ardooie belandde een Porsche tegen de vangrail, de brandweer kreeg ook enkele oproepen voor wateroverlast.

Dinsdagmiddag trok een buienlijn over de regio Roeselare. Op E403 verloor een vrouw iets na 16 uur door de regenval de controle over het stuur van haar Porsche. De wagen belandde rechts naast de weg tegen een vangrail. De vrouw kwam met de schrik vrij. Haar wagen moest wel getakeld worden. Door het voorval was er lichte verkeershinder voor het verkeer op de E403 richting Brugge.

De brandweer kreeg dinsdag ook enkele oproepen voor wateroverlast binnen. Zo moest men tussenkomen in de Schaapbruggestraat in Roeselare. Op die plek is er bij hevige regenval wel vaker een probleem.

The post Hevige regen zorgt voor problemen in regio Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

André en Bernice zijn vijftig jaar gelukkig getrouwd

Op zondag 25 augustus werden André Brugghe en Bernice Vandenbroucke uit de Driepikkelstraat in Ledegem gehuldigd op het gemeentehuis. Het koppel stapte op 16 augustus 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post André en Bernice zijn vijftig jaar gelukkig getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. ZILVER! Genyn snelt op 100 meter naar zijn tweede medaille, Habsch zesde

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Ook in de avondsessie was het raak. Peter Genyn bezorgde België een zilveren medaille op de 100

Lees meer »

Huurmarkt Vlaanderen en Brussel vertraagt enorm door gebrek aan aanbod: “35 procent minder huurcontracten in Vlaanderen”

In het voorjaar van 2024 zijn amper 20.600 nieuwe huurcontracten afgesloten in Vlaanderen. Dat is 35 procent minder in vergelijking met het voorjaar van 2023, toen er 29.100 huurcontracten werden afgesloten. De huurmarkt vertraagt aanzienlijk door een gebrek aan aanbod. Dat blijkt uit de Huurbarometer van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB).

Lees meer »

“Er zijn voor de ander, daar draait het hier om”: Zorghuis Oostende geeft kankerpatiënten al 15 jaar de kans om tot rust te komen

Even terug op adem komen tijdens of na een intensieve kankerbehandeling: die mogelijkheid biedt Zorghuis Oostende intussen al 15 jaar, op een zo betaalbaar mogelijke en laagdrempelige manier. “En de nood aan dit soort zorgverlening wordt steeds groter”, aldus Hanne Stael die er het dagelijkse reilen en zeilen coördineert.
The post “Er zijn voor de ander, daar draait het

Lees meer »

Voorstel van Israël: Hamas-leider mag veilig weg uit Gaza als hij gijzelaars vrijlaat – Israël schiet 5 Palestijnen dood op Westelijke Jordaanoever

Israël heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas een nieuw voorstel gedaan. Hamas-leider Yahya Sinwar mag veilig vertrekken uit Gaza in ruil voor de vrijlating van de Israëlische gijzelaars. Bij een Israëlische luchtaanval op een school in Gaza zijn veertien mensen gedood. Ook heeft het Israëlische leger woensdag vijf Palestijnen gedood in Tubas, op de bezette Westelijke Jordaanoever. Dat melden de Palestijnse

Lees meer »