Gezin uit Kalmthout beleeft twee dagen op rij horror-ervaring in vliegtuig zonder airco in Griekenland: “Angstaanjagend en traumatiserend”

Een tweehonderdtal reizigers van een TUI-vlucht van het Griekse eiland Zakynthos naar Schiphol hebben er twee hallucinante dagen opzitten. Twee dagen op rij moesten ze instappen in een vliegtuig waar door een defect aan de airco de temperatuur zo hoog opliep dat verschillende mensen flauwvielen. “Het was een heel angstaanjagende beleving. Ik zie mezelf en mijn drie kinderen niet snel opnieuw in een vliegtuig stappen”, getuigt Liesbeth uit Kalmthout die haar vakantie danig verpest zag worden door de nachtmerrie van de voorbije dagen.

 

Meer krantenkoppen in België

Man lichtgewond nadat hij met wagen op betonnen vangrail knalt langs Expresweg in Waregem

Een oudere man is dinsdagavond lichtgewond geraakt bij een spectaculair ongeval langs de Expresweg in Waregem. Op het kruispunt met de Verbindingsweg maakte de bestuurder rond 20.45 uur een verkeerd manoeuvre waardoor hij met zijn zwarte Opel op de betonnen vangrail reed. Die fungeerde als een schans waardoor zijn wagen omhoog schoof en uiteindelijk meters verder op zijn zijkant in

Lees meer »

VV Emelgem-Kachtem (3C) tevreden over transfers

VV Emelgem-Kachtem uit derde provinciale C zag enkele sterkhouders vertrekken of stoppen en ging op zoek naar nieuwe spelers om het seizoen aan te vangen. T1 Geoffrey Barre is tevreden met de nieuwe spelers en de uitstekende voorbereiding.
The post VV Emelgem-Kachtem (3C) tevreden over transfers appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hier spelen we geen spelletjes”: bodycambeelden tonen hoe NFL-vedette Tyreek Hill hardhandig wordt geboeid en wat de aanleiding was

De politie van Miami heeft bodycambeelden vrijgegeven die meer duidelijkheid brengen over de confrontatie van American Football-vedette Tyreek Hill (30) met de politie. De speler van Miami Dolphins werd zondag op weg naar het stadion voor de openingsmatch staande gehouden omdat hij zijn gordel niet droeg en te snel reed. Al snel escaleerde de situatie. “Wat als ik niet Tyreek

Lees meer »

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

Startdag en streekbieravond bij KSA De Kouter

Na een spetterend kamp in Neeroeteren start KSA De Kouter op zaterdag 21 september met een nieuw werkjaar. Alle meisjes van het derde kleuter tot en met het vijfde leerjaar zijn welkom op de startdag in de KSA-lokalen in de Komstraat. De activiteit begint om 14 uur en eindigt uitzonderlijk om 17 uur. De week
The post Startdag en

Lees meer »

China lanceert satellieten voor wereldwijde communicatie

Geespace, een dochterbedrijf van het Chinese autoconcern Geely, heeft vrijdag bekendgemaakt dat het opnieuw tien satellieten gelanceerd heeft. De satellieten zijn onderdeel van een constellatie die beschreven wordt als de Chinese tegenhanger van Starlink van het Amerikaanse bedrijf SpaceX van Elon Musk.

Lees meer »

Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje, ziet niemand zitten”

Voor een laatste keer hield de Warandewijk een wijkfeest. Want na 25 edities trekken de organisatoren er de stekker uit. “Afgelopen zondag kwamen er opnieuw zo’n 75 feestvierders opdagen, dat is niet niks, hé.“We stoppen op een hoogtepunt”, klinkt het.
The post Warandewijk in Gistel houdt na bijna 30 jaar laatste wijkfeest: “Een feest in een refter of lokaaltje,

Lees meer »

Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

De kinderen in het kleuter- en lager onderwijs vatten het nieuwe schooljaar in de Zevekootse Driespan aan. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, dankzij een mooie caravan op de speelplaats van de basisschool. De caravan werd ingehuldigd volgens het motto ‘in mijn caravan, ben ik superman’, jawel, naar een liedje van Will Tura.
The post Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

Lees meer »

Tsjetsjeense terrorist veroordeeld tot 15 jaar cel voor plannen aanslag in ons land, ook echtgenote krijgt 8 jaar cel

De correctionele rechtbank van Brugge heeft een Tsjetsjeense man veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 jaar voor verschillende terroristische misdrijven. Ook 3 andere beklaagden, waaronder de echtgenote en de broer van de spilfiguur, werden tot celstraffen veroordeeld. "Er waren bijzonder concrete en uitgewerkte plannen om aanslagen te plegen", vertelt persrechter Amélie Van Belleghem.

Lees meer »