Disneyland Parijs lanceert opvallende vacature: pretpark zoekt iemand die hond kan opleiden om bedwantsen te vinden

Er is een opvallende vacature verschenen in Disneyland Parijs. Het pretpark zoekt iemand die een hond kan begeleiden om bedwantsen te zoeken. Het gaat om een preventieve maatregel.

 

Meer krantenkoppen in België

Expertise- en ontmoetingscentrum ‘House of Manufacturing’ geopend: “Samenbrengen van spelers is de succesformule”

POM West-Vlaanderen opende 5 september samen met PTI Kortrijk, Agoria en Sirris het expertise- en ontmoetingscentrum House of Manufacturing aan de Graaf Karel de Goedelaan. Deze site biedt bedrijven in de maakindustrie inspiratie en ondersteuning op maat voor de integratie van slimme technologieën, huisvest onder meer het industriële labo van Sirris en 6.500 m² aan moderne opleidingsruimtes in het Technicum

Lees meer »

Zijn minnares duikt opnieuw op, maar intussen heeft Thaise koning een nieuwe favoriete ‘sekssoldaat’

De Thaise koning Maha Vajiralongkorn (72) blijft vriend en vijand verbazen. Na meer dan tweeënhalf jaar is zijn officiële ‘bijvrouw’ Sineenat (39) plots opnieuw op het toneel verschenen, hoewel iedereen dacht dat de vorst haar had verbannen. Ondertussen zijn alle ogen gericht op ‘Pinkie’, een lid van zijn koninklijke harem die hij onverwachts promoveerde tot zijn “favoriete sekssoldaat”. Staat Thailand

Lees meer »

KIJK. Dit vonden Vlamingen in de VS over het debat tussen Trump en Harris: “Een gevecht tussen een zenuwpees en een bullebak”

Het eerste debat tussen Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris werd wereldwijd gevolgd. Ook Vlamingen die in de VS wonen, volgden het debat op de voet. Maar wat vonden zij van de eerste tv-confrontatie ooit tussen Trump en Harris? En wat betekent dat volgens hen voor de uitslag van de verkiezingen in november? Vier Vlaamse Amerikanen geven hun impressies.

Lees meer »