LIVE FORMATIE. De Wever (N-VA) blijft drie dagen langer aan als formateur: donderdag nieuwe afspraak met de koning

Na een week vakantie zitten de Vlaamse en federale onderhandelaars opnieuw rond de tafel. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Klaar met woke en middelmatigheid? In Ardennen start school voor ‘complotdenkers’ met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’

Ben jij een kuddedier dat niet voor zichzelf kan denken? Dan is deze school niet voor jou. Nova Academia – een nieuw instituut in het Waalse Theux – is bestemd voor ‘echte volwassenen’. Vanaf september biedt de school een geluid tegen middelmatigheid, wokeïsme en vrouwen die geen kinderen krijgen. Met Willem Engel als ‘hoofd cultuur’ – en dat allemaal voor

Lees meer »

Een bloemetje voor Kurt die zijn nier aan zijn vrouw Nancy schonk

“Mijn neef Kurt verdient zeker een bloemetje”, mailt Els Gheysens naar KW, “voor de liefde en de zorg voor zijn vrouw Nancy die een hart- en niertransplantatie achter de rug heeft.” Meer zelfs, Kurt schonk als donor zijn nier aan zijn geliefde.
The post Een bloemetje voor Kurt die zijn nier aan zijn vrouw Nancy schonk appeared first on

Lees meer »

Christien Dutoit exposeert selectie keramieksculpturen tijdens Kunstzomer van ArtChurchRochus

Tijdens Kunstzomer, elke zondagnamiddag tot eind september van 14 tot 18 uur, toont ArtChurchRochus aan de Doorniksewijk het werk van hedendaagse kunstenaars, zowel traditionele werken als moderne installaties. In de sacristie van de voormalige Sint-Rochuskerk presenteert Christien Dutoit (68) een selectie van haar dynamische keramieksculpturen.
The post Christien Dutoit exposeert selectie keramieksculpturen tijdens Kunstzomer van ArtChurchRochus appeared first on

Lees meer »